Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ / Παρόντες και οι διαιτητές μπάσκετ της Κατερίνης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ 
Στέλιος Χατζηιωάννου:
«Η νίκη αυτή για μας έχει και βαθμολογική αξία και ψυχολογική»
 Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αργοναύτη που έγινε στην Κατερίνη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου, στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:


Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Πετύχαμε μια νίκη που ήρθε με τρόπο δραματικό, αλλά ταυτόχρονα και δίκαιο καθώς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το προβάδισμα στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η νίκη αυτή για μας έχει και βαθμολογική αξία και ψυχολογική. Είναι επίσης σημαντικό ότι σημειώθηκε μπροστά στον κόσμο μας που βοήθησε καταλυτικά και έδειξε από το πρώτο παιχνίδι ότι και φέτος θα στηρίξει τις προσπάθειες μας και τον ευχαριστούμε γι' αυτό.  Δεν μπορούμε να μείνουμε παραπάνω στη νίκη και θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με το Στρατώνι».




Στον αγώνα με τον Αργοναύτη
Ήταν και οι διαιτητές μπάσκετ της Κατερίνης. Σε κάθε αγώνα είναι στο κλειστό γυμναστήριο και όπως είναι λογικό, η συμμετοχή τους  τόσο στις ελληνικές διοργανώσεις, όσο και στις διεθνείς, αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας.

Διακρίνονται οι Σταύρος Ταρενίδης, Κώστας Ταρενίδης, Τάκης Πόδας, Γιώργος Τανατζής, Πέτρος Παπαπέτρου και Δημήτρης Χαρακλιάς.