Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Μετά το Λιτόχωρο, σε Αιγίνιο και Κατερίνη θα συνεχιστούν οι δημοτικές ολομέλειες

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας
Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας, θέλει να ευχαριστήσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από το Δήμο Δίου-Ολύμπου, που παρευρέθηκαν στη δημοτική ολομέλεια την Τετάρτη 25/9 στο Λιτόχωρο, σε μια
γόνιμη και δημιουργική συζήτηση.  Επίσης το γραμματέα της Δημοτικής Οργάνωσης Λάρισας σ. Βαγγέλη Γιαννούλα, για την παρουσία και την εισήγηση του.  Η συνάντηση γνωριμίας αποτελεί την πρώτη σειρά επαφών της ΝΕ με τα μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ αλλά και με τη συντονιστική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ,  στο Δήμο Δίου Ολύμπου. Οι δημοτικές ολομέλειες θα συνεχιστούν σε πρώτη φάση σε επίπεδο καλλικρατικών δήμων, την προσεχή εβδομάδα στο Αιγίνιο και θα ολοκληρωθούν με την κεντρική, στη Κατερίνη στις 20/10.  Καλούμε τα μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ να συμμετέχουν ενεργά στις ανοιχτές διαδικασίες των δημοτικών ολομελειών.  Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας θα  συνεχίσει επιπρόσθετα και το διάλογο για ζητήματα που αφορούν, την αναπτυξιακή φυσιογνωμία της Πιερίας, με θεματικές συναντήσεις με φορείς και επαγγελματικές ομάδες. 
Σε αυτήν τη κρίσιμη εποχή για τη χώρα, η ενεργή  παρουσία των μελών της δημοκρατικής παράταξης και η ενδυνάμωση του χώρου της κεντροαριστεράς, είναι για εμάς πρωταρχική επιδίωξη.



ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ