Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Τι είπαν οι 3 βουλευτές της Χ.Α - Εκνευρισμός στο Μαξίμου

ΒΙΝΤΕΟ-Τι είπαν οι 3 βουλευτές της Χ.Α 
Με εκφράσεις όπως «να φάτε τους ψευδομάρτυρες για πρωινό», «θα σας ξεφτιλίσουμε όλους», «είστε όλοι δουλάκια και ανθρωπάκια» κτλ. οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής έφυγαν από τα δικαστήρια της πρώην Σχολή Ευελπίδων λίγο μετά τις 11 το πρωί
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


http://www.enikos.gr/




Εκνευρισμός στο Μαξίμου
Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης
Μέχρι και την τελευταία στιγμή υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις σε ανώτατο επίπεδο ότι οι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα προφυλακιστούν, καθώς το κατηγορητήριο είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικό. Την ίδια πληροφόρηση είχε από τον υπουργό Δικαιοσύνης και ο Πρωθυπουργός που βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Στο Μαξίμου, χθες το βράδυ, έγινε σύσκεψη μεταξύ των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά για το θέμα της Χρυσής Αυγής και όλοι τόνιζαν πως η υπόθεση είναι «δεμένη».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι «το κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο απέναντι στο ναζισμό και τους εκφραστές του είναι δεδομένο και αρραγές. Η ποινική προδικασία είναι μόλις στην αρχή της και δεν χρειάζεται να γίνει κανένα σχόλιο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών. «Η διερεύνηση της υπόθεσης τόσο σε δικαστικό όσο και σε αστυνομικό επίπεδο βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί γι’ αυτό τον λόγο δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε», σημείωσε ο Γ. Μιχελάκης.