Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ
Βλέποντας το τουριστικό έντυπο της περιφέρειας για την προβολή των  περιοχών της, διαπιστώνει κανείς την άνιση μεταχείριση που συντελείται για την Πιερία.
Συγκεκριμένα αποκρύπτεται σχεδόν ολοκληρωτικά ο τουριστικός δρόμος, που
ενώνει το βουνό των θεών, τον Όλυμπο, με την παραλιακή ζώνη της (από Μεθώνη έως Ν. Πόρρους), καθώς και η σύνδεση των αρχαιολογικών-παραδοσιακών χώρων (Δίον-  Π.Παντελεήμονας –Λείβηθρα) με  αυτές. Δεν γίνεται αναφορά  στο μεγάλο πολιτιστικό θεσμό (Φεστιβάλ Ολύμπου) και στο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα των ακτών της Πιερίας.
Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε στους αρμόδιους αντιπερειφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, τα οφέλη που αποκομίζουν οι κάτοικοι της Πιερίας από τον τουρισμό και τους ζητάμε, τουλάχιστον να τους σεβαστούνε. Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας, ζητάει την ανάκληση και διόρθωση του εντύπου ώστε να συμπεριλάβει τις προτάσεις του επιμελητηρίου και  των τουριστικών φορέων του νομού.
Στα πλαίσια  του διαλόγου που άνοιξε με πολίτες και φορείς , ενόψει της νέα δράσης με τίτλο «Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για έξοδο της Κεντρικής Μακεδονίας από την κρίση» απευθύνουμε δημόσιο προσκλητήριο συμμετοχής,  στους τουριστικούς φορείς και επαγγελματίες του νομού, στις εργασίες των επιτροπών.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ