Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Συλλήψεις στη Πιερία για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός στην Κατερίνη Πιερίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη χθες (22.10.2013) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης , ένας ημεδαπός ηλικίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε
καταδικαστική απόφαση.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, σε αστυνομικό έλεγχο του 25χρονου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) ετών και (1) μηνός, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παράνομη οπλοφορία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.



Συνελήφθη 68χρονος ημεδαπός στην Κατερίνη Πιερίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη χθες (22.10.2013) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 68ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, σε αστυνομικό έλεγχο του 68χρονου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε συγχωνευτική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (92) μηνών και χρηματική ποινή (8.950) Ευρώ, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία και φοροδιαφυγή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.



Συνελήφθη ένας 49χρονος ημεδαπός για παράβαση νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών στην Κατερίνη Πιερίας
Επιπλέον συνελήφθη μία 45χρονη ημεδαπή υπάλληλος του καταστήματος για πλαστογραφία
Συνελήφθησαν χθες (22.10.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο ημεδαποί μία γυναίκα ηλικίας 45 ετών και ένας άνδρας ηλικίας 49 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών, της πλαστογραφίας και των παραβάσεων στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και τα όμοια καταστήματα .
Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου ιδιοκτησίας μίας 63χρονης ημεδαπής όπου είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία (30) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κατελήφθη ο 49χρονος ως υπεύθυνος που ενεργούσε και ως «τσιλιαδόρος», να παρεμποδίζει και να αποτρέπει επικείμενο αστυνομικό έλεγχο με την χρήση τηλεχειριστηρίου και να μετατρέπει τα επί της οθόνης αυτών διενεργούμενα ηλεκτρονικά παίγνια.
Επιπρόσθετα συνελήφθη μία 45χρονη ημεδαπή υπάλληλος του καταστήματος, η οποία κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου ε πέδειξε βιβλιάριο – πιστοποιητικό υγείας στο είχε γίνει αλλαγή της ημερομηνίας λήξης του εγγράφου.
Κατά τον έλεγχο του καταστήματος βρίσκονταν εντός του καταστήματος και έμπροσθεν των ηλεκτρονικών υπολογιστών δύο θαμώνες – παίκτες, ενώ κατασχέθηκαν ένα τηλεχειριστήριο, μία κεντρική μονάδα ( SERVER ) και το ανωτέρω βιβλιάριο υγείας .
Η 63χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος δε συνελήφθη και αναζητείται.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής στο Βαρικό Πιερίας
Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου, ένας ημεδαπός 40 ετών, για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, στο Βαρικό Πιερίας, ο προαναφερόμενος εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο στην αποθήκη ενός 39χρονου ημεδαπού , πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη να ερευνά τους χώρους της αποθήκης με σκοπό την αφαίρεση αντικειμένων και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Επιπλέον, σε αστυνομική έρευνα του Ι.Χ. Επιβατηγού του συλληφθέντα που ήταν σταθμευμένο πλησίον της αποθήκης, βρέθηκαν διάφορα εργαλεία τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.