Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Η σύντροφος του Παύλου Φύσσα μιλά στους Πρωταγωνιστές

Σήμερα Τρίτη στις 23.40 θα προβληθεί το πρώτο μέρος της εκπομπήςΠρωταγωνιστές για τον Παύλο Φύσσα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε από την επόμενη μέρα του φόνου στην
Αμφιάλη, τον Κορυδαλλό και την Σαλαμίνα, συνάντησε τους φίλους του Παύλου, την οικογένειά του και με την συνεργασία τους δημιούργησε ένα μικρό ντοκιμαντέρ για το μάγκα του Πειραιά.
Αυτός είναι ένας από τους χαρακτηρισμούς που δίνουν για τον Παύλο, οι άνθρωποι που τον ζούσαν καθημερινά. Ολιγωρία των αστυνομικών καταγγέλλει η σύντροφος του Φύσσα. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μπορούσαν να αποτρέψουν το φονικό αλλά ολιγώρησαν.
Αυτό εξομολογείται μιλώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη η κοπέλα στης οποίας την αγκαλιά ξεψύχησε ο Παύλος Φύσσας. Μιλώντας για πρώτη φορά σε δημοσιογράφο σύμφωνα με το newsbeast, η Χρύσα, σύντροφος του Παύλου Φύσσα τα τελευταία τρία χρόνια, περιγράφει πώς ακριβώς εξελίχθηκαν τα πράγματα εκείνο το βράδυ στην Αμφιάλη.
Πολύ πριν από το μαχαίρωμα εμφανίστηκαν από το πουθενά τέσσερις - πέντε μηχανές της ΔΙΑΣ, λέει χαρακτηριστικά η 27χρονη, αλλά οι ομάδες των χρυσαυγιτών δεν διαλύθηκαν. Τα λεγόμενά της επιβεβαιώνει και ένας αυτόπτης μάρτυρας του φονικού, ο οποίος μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή.