Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Η Ε.Ε.Α. ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ 12 Τ.Α.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013-14 Α1 ΒΟΛΕΙ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... volleyleague
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη σημερινή της συνεδρίαση (Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013) εξέτασε τους 9 από τους 12 φακέλους των ΤΑΑ που ήταν προς έγκριση και έδωσε σε όλα τα ΤΑΑ πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague OΠΑΠ.
Πρόκειται για τα ΤΑΑ:
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, Π.Α.Ο.Κ., Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Α.Σ.Άρης, Α.Ο.Κηφισιάς, Γ.Σ.Λαμία και Α.Ε.Κ.
Υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν αδειοδοτηθεί από την συνεδρίαση της Ε.Ε.Α. στις 26 Σεπτεμβρίου 2013 τα ΤΑΑ Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου, Παναθηναϊκός Α.Ο. και Γ.Ε.Παναχαϊκή.
Η διοίκηση της Ε.Σ.Α.Π. και οι εκπρόσωποι των Τ.Α.Α. αισθάνονται ικανοποίηση διότι οι σκληρές προσπάθειες και προετοιμασίες αδειοδότησης που κατέβαλαν τους τελευταίους μήνες οδήγησαν στην αδειοδότηση και των 12 Τ.Α.Α. χωρίς προβλήματα πολύ πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14.
Η Ε.Σ.Α.Π. με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τους προπονητές και το φίλαθλο κοινό θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την οργάνωση και αξιοπιστία όλων των Τ.Α.Α. με μοναδικό σκοπό τη συνεχή αναβάθμιση των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα καθώς και την φερεγγυότητα τους απέναντι στους επαγγελματίες αθλητές που είναι και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της Volleyleague ΟΠΑΠ.