Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Κολινδρού στην 9η χορωδιακή συνάντηση Γιαννιτσών

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών η 9η χορωδιακή συνάντηση  με την ευκαιρία του εορτασμού της 101ης  επετείου της απελευθέρωσης της
πόλης των Γιαννιτσών. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες της  Δ.Ε. Κολινδρού, Μουδανιών του Δήμου Ν. Προποντίδας,  Μορφωτικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού και η  Δημοτική χορωδία Γιαννιτσών.
  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιαννιτσών Γρηγόριος Στάμκος, ο βουλευτής  Πέλλας  Γεώργιος Καρασμάνης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων  της περιοχής και πλήθος κόσμου. Τη Δημοτική χορωδία Κολινδρού εκπροσώπησε  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύδνας Κολινδρού Δημήτριος Χλεμές, ο οποίος παρέλαβε και την αναμνηστική πλακέτα της 9ης Χορωδιακής συνάντησης.
  Ήταν μια όμορφη εκδήλωση στην οποία οι χορωδίες απέδωσαν με ξεχωριστό τρόπο ιστορικά και άλλα γνωστά τραγούδια και εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους.

  Την ευθύνη παρουσίασης του προγράμματος είχε ο Κολινδρινός Υποστράτηγος Αστυνομίας ε.α. Βασίλειος Τραούδας, ο οποίος είναι μέλος και Πρόεδρος της Δημοτικής χορωδίας Γιαννιτσών. Την καλλιτεχνική Διεύθυνση της Δημοτικής χορωδίας Κολινδρού είχε ο μουσικός Βαγγέλης Μπουσμαλής ενώ τη χορωδία συνόδευσαν με  ακορντεόν οι μικροί μουσικοί Γιάννης Χριστοδουλάκης και Ιφιγένεια Πασχαλίδη.