Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Πετυχημένη αυλαία για την 5η ΕΒΕΠ-Κ.Μ. που πραγματοποιήθηκε στη Κατερίνη

 Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου η 5η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Χιλιάδες ήταν και φέτος οι πολίτες που επισκέφθηκαν την Έκθεση
προκειμένου να ενημερωθούν για επιχειρήσεις και νέα προϊόντα, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.
Το κοινό έδωσε από την πρώτη στιγμή δυναμικό παρόν επισκεπτόμενο την Έκθεση τόσο κατά την ημέρα των εγκαινίων όσο και τις υπόλοιπες ημέρες διεξαγωγής κατακλύζοντας τον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης στον οικισμό της Ανδρομάχης, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την πλούσια ποικιλία εκθεμάτων και τα υψηλής αισθητικής περίπτερα και αποκομίζοντας τις θετικότερες των εντυπώσεων.
Φέτος, η Έκθεση, η οποία απέκτησε και επισήμως περιφερειακό χαρακτήρα και είχε τεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς ο εκθεσιακός χώρος ήταν μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά ξεπερνώντας τα 4.700 τ.μ. Μεγαλύτερος ήταν και ο αριθμός των εκθετών, που σημείωσαν αύξηση 35% με ποσοστό 20% να προέρχεται εκτός Πιερίας. Το καταναλωτικό κοινό από την πλευρά του είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην Έκθεση και να κερδίσει από τις μεγάλες εκθεσιακές προσφορές που έγιναν στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Έκθεσης.
Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση που ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια χάρη στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας και με συνδιοργανωτή το Δήμο Κατερίνης ακολούθησε και φέτος ανοδική πορεία, αφού έτυχε της θερμής αποδοχής και ανταπόκρισης εκθετών και πολιτών συμβάλλοντας στην αποτελεσματική προβολή και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.





ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Με μια λαμπρή τελετή εγκαινίων, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, η 5η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας άνοιξε τις πύλες της στο κοινό. Μικροί και μεγάλοι, επισκέπτες της έκθεσης, ο αριθμός των οποίων κυμαίνεται ήδη σε υψηλά επίπεδα, δηλώνουν τον ενθουσιασμό τους για τη συνολική εικόνα της έκθεσης, την πλούσια ποικιλία εκθεμάτων με τα υψηλής αισθητικής περίπτερα και τις εκθεσιακές προσφορές.

Στην τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Πανοσιολογιότατοι π. Παύλος, Ιωακείμ και Στέφανος, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, οι βουλευτές Ν.Δ. Πιερίας κ.κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος και Δημήτρης Χριστογιάννης, καθώς και η βουλευτίς κα Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Δημήτρης Γελαλής, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πιερίας κ. Γιώργος Τουλίκας, ο Διοικητής της Τροχαίας κ. Γεώργιος Κουκουσέλας, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας κ. Γεώργιος Τζίμας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Γεώργιος Παπαπολύκαρπος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος, Κοζάνης κ. Κωνσταντίνος Κυριακίδης και Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας, ο Πρόεδρος της Ν.Ε. του ΤΕΕ κ. Αναστάσιος Τασιούλας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΕΣΒΕΕ κ. Νίκόλαος Σκορίνης, πολιτευτές εκπρόσωποι κομμάτων και νομαρχιακών επιτροπών, ο π. Δήμαρχος Κατερίνης Θεόφιλος Καμπερίδης, Πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων και αντιδήμαρχοι της Πιερίας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Τοπικοί Σύμβουλοι δήμων της Πιερίας, Διευθυντές και Πρόεδροι Τραπεζικών Ιδρυμάτων, Οργανισμών, Ενώσεων, Δημοσίων Φορέων και Ν.Π.Δ.Δ., Πρόεδροι και μέλη Ομοσπονδιών, Σωματείων και Συλλόγων του νομού, καθώς και μέλη και πρώην μέλη Διοικητικών Συμβουλίων του Επιμελητηρίου Πιερίας.