Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Εξιχνιάστηκαν κλοπές μοτοσυκλέτας και οικίας στη Κατερίνη

Εξιχνιάστηκε κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας στην Κατερίνη
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, περίπτωση κλοπής
δίκυκλου 32χρονης ημεδαπής στην Κατερίνη.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 33 και 45 ετών για κλοπή τροχοφόρου.
Ειδικότερα, χθες (24.09.2013) το απόγευμα στην Κατερίνη, εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί να επιβαίνουν σε μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και για την οποία διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι την είχαν αφαιρέσει από κοινού από μία 35χρονη βραδινές ώρες της 24/25.02.2010 στην Κατερίνη.
Η αφαιρεθείσα μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 35χρονη.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερόμενων, που δε συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής σε οικία στην Κατερίνη Πιερίας
Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία, που έλαβε χώρα από τις απογευματινές ώρες της 21 έως τις πρωινές ώρες της 22.09.2013 στην Κατερίνης Πιερίας.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 29 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων.
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος κατά το διάστημα από τις απογευματινές ώρες της 21.09.2013 έως τις πρωινές ώρες της 22.09.2013, αφού παραβίασε την πόρτα οικίας ενός 68χρονου ημεδαπού στην Κατερίνη Πιερίας, εισήλθε σε αυτή, πλην όμως τράπηκε σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ανωτέρω, ο οποίος δεν συνελήφθη, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης .