Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισόδια στο Πανθεσσαλικό μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και Άρη

Από επεισόδια σημαδεύτηκε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οπαδοί και των δύο ομάδων εισέβαλαν στον περιβάλλοντα
χώρο του γηπέδου και επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο και ρίψη φωτοβολίδων.
Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά και συνεχίστηκε μερικά λεπτά αργότερα, αφού πρώτα επενέβη η αστυνομία και άδειασε την εξέδρα στην οποία βρισκόντουσαν οι οπαδοί του Άρη.
Για την ιστορία, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 2-1 με το αυτογκόλ του Ακόστα στο 3' και το γκολ του Ψυχογιού στο 64'. Για τον Ολυμπιακό Βόλου είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ακόστα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Γ. Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς (46′ Γιαλούσης), Κατσιαρός (72′Κόμνος), Κωστούλας, Μελίσσης (57′ Αρβανίτης) Ρόκα (46′ Πόνσε), Καπετάνος(46′ Πινδώνης), Ακόστα (46′ Γιενγκά), Μπρέσκα (57′ Δεινόπαππας), Κατσίκης (46′ Ολίσε), Γκέσιος (46′ Ντινόπουλος)
Άρης (Δ. Μπουγιουκλής): Μπουζάνης, Ψυχογιός (66′ καραγκούνης), Μαργαρίτης (66′ Τσουκάνης), Καρασαλίδης (66′ Νταμαρλής), Κύργιας (46΄Ηρακλής), Παπαδόπουλος (53′ Τριανταφυλλάκος), Έλσνερ (53′ Οικονομόπουλος), Καραγιάννης (74′ Γιαννίτσης), Ιμπέχ (57′ Μανιάς), Τάτος (57′ Σουνάς), Αγγελούδης (53′ Αγκάνθο).
ΠΗΓΗ: pamesports.gr