Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου: «Οι στόχοι μου είναι πάντα οι υψηλότεροι»

Ρεπορτάζ: Αξελός Θοδωρής

Είναι βάση τίτλων ο καλύτερος αθλητής Kickboxing στην κατηγορία του στην Ελλάδα. Η ανοδική του πορεία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλούς φίλους του αθλήματος να τον υποστηρίζουν και να τον ακολουθούν.


Όχι άδικα, μιας και ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου εκτός από κορυφαίος Kick boxer, είναι ένας αθλητής με μοναδικό ήθος αλλά και με στοιχεία στον χαρακτήρα του, που στις ημέρες μας σπανίζουν. Αυτό τουλάχιστον λένε όσοι τον γνωρίζουν καλά...

Ο Αλέξανδρος «The Professor» Χατζηχρόνογλου μιλάει στο real.gr για το πως ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το Kickboxing. Αναλύει τις θυσίες που απαιτούνται για να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, περιγράφει την καθημερινότητα του και σχολιάζει τη σχέση του με τον προπονητή του, Νίκο Ασκητή. Επίσης, εξηγεί, τι θα πρέπει να προσέξουν τα παιδιά που ξεκινούν «τώρα» να ασχολούνται με το Kickboxing και την πυγμαχία.

Τέλος, αποκαλύπτει τα όνειρα και τα σχέδια του για το μέλλον και ποια είναι τα ενδιαφέροντά του, εκτός του ρινγκ. 


Σε «τι φάση» βρίσκεσαι τώρα Αλέξανδρε ; Προετοιμάζεσαι για κάποιον αγώνα ; 

Μετά από μια χρονιά με πολλούς και δύσκολους αγώνες έκανα λίγες μέρες διακοπές και τώρα είμαι σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον επόμενό μου αγώνα στις 31 Αυγούστου στη Ρουμανία,στο Superkombat Vip edition.

-Σε τι ηλικία και πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με τον αθλητισμό ; Πώς προέκυψε το Kikcboxing ; 


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

real.gr