Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Άνω Μηλιά

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ – ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ
ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΙΣΜΟΥΑΝΩ ΜΗΛΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ << Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ >>
 Για ακόμη χρονιά οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Οικισμού Άνω Μηλιάς «Η Αγία Παρασκευή» ήταν επιτυχημένες και η
συμμετοχή κατοίκων, παραθεριστών και επισκεπτών ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Το Παραδοσιακό γλέντι
Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013, παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής, μετά τον εσπερινό ξεκίνησε το παραδοσιακό γλέντι, το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, με δημοτική και λαϊκή μουσική.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Μηλιάς «Οι Λαζαίοι» και ακολούθησε μέχρι αργά τραγούδι, χορός και γλέντι για όλους.

Ο Δρόμος των Μουσών
Σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς ορεινούς δρόμους - από πλευράς άρτιας διοργάνωσης και συμμετοχής - καθιερώνεται  δρόμος των Μουσών. Φέτος στην τρίτη διοργάνωση, την Κυριακή 28 Ιουλίου, συμμετείχαν 140 βετεράνοι αθλητές και ελεύθεροι δρομείς. Επίσης στον δρόμο των 1150 μ. συμμετείχαν 30 παιδιά ηλικίας  8 έως 12 χρονών.
Ο Εκπολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Οικισμού Άνω Μηλιάς «Η Αγία Παρασκευή» ευχαριστεί όλα τα μέλη, τους εθελοντές, τους Συλλόγους που συμμετείχαν και όλοι μαζί συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία των εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού.
Ευχαριστεί ακόμη τους χορηγούς και ιδιαίτερα την  ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ  για την αρωγή τους στην διοργάνωση των εκδηλώσεων.
Φυσικά το καλοκαίρι συνεχίζεται και η Άνω Μηλιά παραμένει ένας ελκυστικός τόπος για να «δραπετεύσει» κανείς από την καθημερινότητα.