Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ο Γιώργος Σκαρτάδος προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την λειτουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρον παρουσιάζει το ότι ένας εκ των υπευθύνων είναι και ο Γιώργος Σκαρτάδος. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, τηρώντας πιστά τις αρχές της για ανάπτυξη αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής σε όλη τη χώρα, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δίκτυό της την Θεσσαλονίκη, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Ολυμπιακού μας.

Στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, ξεκινά την λειτουργία της μία νέα σχολή ποδοσφαίρου στελεχωμένη από ανθρώπους που στο παρελθόν τίμησαν την φανέλα του Ολυμπιακού και κατείχαν σημαντικές θέσεις στην ακαδημία μας.

Επικεφαλής της Σχολής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, έχοντας στο τεχνικό επιτελείο τους κ.κ. Γεώργιο Σκαρτάδο, Νικόλαο Νεντίδη, Φάνη Κατεργιαννάκη και Αντώνη Λέπιτσα.

Το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας μας, καλύπτει δυναμικά ολοένα και περισσότερο το φάσμα της ελληνικής επικράτειας. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, γιατί βασική επιδίωξή μας είναι η ανεύρεση και αξιοποίηση των ταλέντων στην Ελλάδα.

Στοιχεία επικοινωνίας σχολής:

Αθλητικές Εγκαταστάσεις με την επωνυμία Αγ. Αναστάσιος ο Πέρσης (πρώην γήπεδα Β. Χατζηπαναγή)

http://paokrevolution.blogspot.gr/