Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Υπέγραψαν Χρήστος Καρτσαμπάς, Σίμος Παπαδόπουλος, Πόλυς Πέϊκος και Αλέξανδρος Καρτσαμπάς

Συνεχίζει το μπαράζ των ανακοινώσεων η ΠΑΕ Πιερικός.
Έτσι μετά από την πρόσφατη απόκτηση των Ιασωνίδη, Κέρι, Πασχαλίδη, Σταύρε, Βάσσου, υπέγραψαν σήμερα και ανακοινώθηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ακόμη
τέσσερις παίκτες που θα φορέσουν τη φανέλα του Πιερικού την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά.
Χρήστος Καρτσαμπάς και Σίμος Παπαδόπουλος αποτελούν γνωστά πρόσωπα στους φιλάθλους του ιστορικού σωματείου της Πιερίας, ενώ οι 19χρονοι Πολυδεύκης Πέϊκος και Αλέξανδρος Καρτσαμπάς αποτελούν το «νέο αίμα» που θα δώσουν συνέχεια σε αυτό που έχει να κάνει με το παρόν και μέλλον της ομάδας.
Όπως είναι γνωστό η προετοιμασία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου θα μεταβεί ο Πιερικός στα τέλη Ιουλίου.
Ελεύθερος ο Μπελόσεβιτς
Εν τω μεταξύ μετά απο συζήτηση του προέδρου Κώστα Παπαδόπουλου με τον Ζόραν Μπελόσεβιτς που βρέθηκε το Σ/Κ στην Κατερίνη, λύθηκε το συμβόλαιο με τον Σέρβο επιθετικό ο οποίος θα συνεχίσει σε σύλλογο της αρεσκείας του.
Ο ποδοσφαιριστής ικανοποιήθηκε απο την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος του Πιερικού και υπέγραψε την κοινή συνεναίσει λύση, χωρίς να έχει περαιτέρω απαιτήσεις από την ομάδα της Κατερίνης.
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ΠΑΕ Πιερικός
Οι παίκτες του περσινού ρόστερ με τα νέα αποκτήματα συγκεντρώθηκαν στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης και αφού δέχθηκαν το καλωσόρισμα και όσα είχαν να πούνε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος και ο προπονητής Γιώργος Φοιρός, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Νωρίτερα και αρχής γενομένης από την αυριανή ημέρα, οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν απο καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις κατά γκρουπ καθώς και τα εργομετρικά τα οποία θα γίνουν στο τέλος της εβδομάδας.

http://www.eptanews.gr