Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ταξιδεύει με την Air Maritime

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
 Η ακαδημαϊκή περίοδος μπορεί να ολοκληρώθηκε, όμως ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ φροντίζει τους σπουδαστές του ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, παρέχοντάς τους τις καλύτερες υπηρεσίες για τις διακοπές τους.
Η συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με τον τουριστικό οργανισμό
Air Maritime S.A., προσφέρει στους σπουδαστές ειδικές τιμές για ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και για ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα στο εξωτερικό.
Οι σπουδαστές του Mediterranean College και των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια και διαμονή σε τουριστικούς προορισμούς συμμετέχοντας σε μεγάλους διαγωνισμούς που θα διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ και την Air Maritime.
Η σύναψη της συνεργασίας δεν αφορά μόνο στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών για αναψυχή, αλλά επεκτείνεται και στο εκπαιδευτικό κομμάτι. Η Air Maritime θα προσφέρει όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στον τομέα σπουδών Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ μέσα από τη διοργάνωση ειδικών σεμιναρίων και από τις θέσεις πρακτικής άσκησης που θα παρέχει για τους σπουδαστές και τους απόφοιτους. Επιπλέον, η Air Maritime που εξειδικεύεται στα επαγγελματικά ταξίδια και στον συνεδριακό τουρισμό, θα προσφέρει ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα σε ειδικές τιμές προς τους σπουδαστές, για κλαδικές εκθέσεις και συνέδρια.

Φωτογραφία:
Η κα κα Νέλλη Κουλουρή, Γεν. Διευθύντρια της Air Maritime S.A., με την Υπεύθυνη Marketing του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας κα Κωνσταντίνα Λυγούρα, κατά την επισύναψη της συμφωνίας.