Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Την Κυριακή 15 Ιουλίου για μια ακόμη χρονιά η ομάδα EXTREMETEAM1 συμμετείχε στην ποδηλατοβόλτα με αφορμή το αντάμωμα των Αηδημητρινών 2013.

  ΥΨ+900μ . ΔΙΑΔΡΟΜΗ : 15χλμ.

Μια ακόμη πετυχημένη ποδηλατοβόλτα  για την ομάδα  EXTREMETEAM1 μαζί με δεκάδες φίλους (ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ)https://www.facebook.com/eleutheroi.pierias από  Γερμανία, Ρουμανία, Τσεχία, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Νέο Κεραμίδι, Παλιό Κεραμίδι και φυσικά από τον Άγιο Δημήτριο! 

Την Κυριακή  15  Ιουλίου για μια ακόμη χρονιά η ομάδα EXTREMETEAM1 συμμετείχε στην ποδηλατοβόλτα  με αφορμή το αντάμωμα των Αηδημητρινών 2013. Μια καταπληκτική ημέρα για ποδήλατο , με χαμηλές θερμοκρασίες  μέσα στο κατακαλόκαιρο  και η  άρτια οργάνωση πρόσφεραν, μία μοναδική ασφαλή περιήγηση –βόλτα  στην άγνωστη αλλά εξίσου πανέμορφη,  πλευρά του μυθικού βουνού του Ολύμπου . Ο ποδηλατικός τουρισμός έχει ξεκινήσει και στην Πιερία. Δυστυχώς το υψηλό κόστος διαμονής και διατροφής  στο χωριό (μαζί με τα μεταφορικά έξοδα), δεν άφησαν πολλά περιθώρια σε περισσότερους ποδηλάτες ,να απολαύουν μία φανταστική ποδηλατική  περιήγηση . Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους τους συντελεστές της πραγματικά αξιόλογης αυτής προσπάθειας και ιδιαίτερα τους εθελοντές και τα μέλη των συλλόγων, για την άριστη φιλοξενία τους και την υπερπροσπάθεια να ευχαριστήσουν και να εξυπηρετήσουν  κάθε  επισκέπτη. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεί  http://www.tsialos.gr/  για την μεταφορά των ποδηλάτων  μέχρι τον Άγιο Δημήτριο. Οπωσδήποτε Θεού θέλοντος  θα συμμετέχουμε και το 2014.Αξίζει να σημειώσουμε πως η ποδηλατοβόλτα  γίνεται για 5η συνεχή χρονιά φέτος και απ’οσο  γνωρίζουμε,  ίσως είναι η μόνη τόσο οργανωμένη και χωρίς αντίτιμο συμμετοχής στην Ελλάδα και με παροχές : σουβλάκια  με αναψυκτικά ή μπύρα προσφορά των συλλόγων! Παρέχεται πλήρης διασωστική κάλυψη από το κλιμάκιο της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας στον Άγιο Δημήτριο.
ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.