ΥΛΙΚΑ
1/2 ΚΙΛΟ ΝΕΡΟ 1 ΚΛΩΝΑΡΙ ΔΑΦΝΗ, 1/2 ΦΛΥΝΤΖΑΝΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ, ΑΛΕΥΡΙ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΟΧΙ ΣΦΥΧΤΗ, 1/2 ΚΙΛΟ ΡΕΒΥΘΙΑ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΤΗ 1 ΜΕΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΑ.
ΤΗ 2 ΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ, ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΕΣΤΑ.
ΤΗ 3 ΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΦΡΟ, ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΛΟ.
ΤΗ 4 ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ο ΧΥΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣ
ΤΗ 5 ΜΕΡΑ ΖΕΣΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΜΥΘΙΑ.
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ. ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΙΤΣΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΑΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΟΥΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ....
ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΕΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝΕ. ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΠΟΥΚΕΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 1/1/2 ΩΡΑ, ΤΙΣ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΙΣ ΨΗΝΟΥΜΕ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ