Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Στον Αιγινιακό το ντέρμπι, 3-0 τον Βατανιακό

 Η ομάδα του Αιγινίου κατάφερε να επικρατήσει εύκολα στο ντέρμπι της Πιερίας και έμεινε έτσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας έκτο τον συντοπίτη Βατανιακό.
Αρκετές ιδιαιτερότητες, πέρα από το χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι, είχε το ματς του Αιγινιακού με
τον Βατανιακό στο «Γιάννης Παραλικίδης». Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων είχε ξεκινήσει τη χρονιά στον Αιγινιακό, ενώ κι αρκετοί παίκτες των δυο ομάδων άλλαξαν «στρατόπεδα» στη διάρκεια της χρονιάς και σήμερα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους πρώην συμπαίκτες τους…
Αυτά βέβαια, λίγο… προβλημάτισαν τον Τσιλιανίδη ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής του αγώνα. Αφού στο 9’ ο Ζουρούδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βατανιακού, ο νεαρός άσος του Αιγινιακού άνοιξε το σκορ στο 44’ ενώ στο 61’ έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του δίνοντάς της μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 90’ με γκολ του Ζούρκου.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Μπαιμάκης, Καραντασιάδης, Γιαντσέλης, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος, Πλατάκης (69'Μητράκας), Μάγγος, Ζούρκος, Τσιλιανίδης (85' Γκατζολάρι), Ζουρούδης, Εξαρχος (86'Κυρτέγος).
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Ιτσιος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Γιαλαμίδης, Βέργος (72'Τσιώμης), Σιδηρόπουλος (64' Β. Κατσαμάγκας), Μπουζούκης, Π. Κυπαρίσσης, Ποτουρίδης, Γκίκας (46' Γιαννούλης).
onsports.gr