Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στον Ο.Α.Ε.Δ. Κατερίνης


Το Κ.Π.Α. 2 (Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης) του Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) στην Κατερίνη επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011.


Η κ. Μαυρίδου, που συνοδευόταν από το συνεργάτη της Παναγιώτη Τερζόπουλο, συναντήθηκε με τον προϊστάμενο του Κ. Π. Α. 2 Κατερίνης Παναγιώτη Ζαρωτιάδη και ενημερώθηκε για θέματα απασχόλησης και επαγγελματικής επιμόρφωσης στο νομό Πιερίας, για τις νέες δράσεις και τα νέα προγράμματα που υλοποιούνται καθώς και για τα προβλήματα και τις ανάγκες της τοπικής υπηρεσίας.

Ο προϊστάμενος της υπηρεσίας κ. Ζαρωτιάδης ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σχετικά με τα καίρια ζητήματα που χειρίζονται οι τοπικές υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ., για το έντονο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού που σε συνδυασμό με τον αυξημένο όγκο εργασίας δυσχεραίνει την εξυπηρέτηση των πολιτών, για την ανάγκη επέκτασης των κτιριακών εγκαταστάσεων της υπηρεσίας καθώς και για την ανάγκη καταπολέμησης του φαινομένου της μαύρης εργασίας.

Από την πλευρά της, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας διαβεβαίωσε τον κ. Ζαρωτιάδη ότι η νέα περιφερειακή αρχή θα στηρίξει το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Ο.Α.Ε.Δ. και οι τοπικές υπηρεσίες του. Όπως τόνισε η κ. Μαυρίδου «αυτή η συνάντηση είναι μόνο η αρχή, θα υπάρξει συνέχεια με τακτικές συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς και τις υπηρεσίες απασχόλησης και επαγγελματικής επιμόρφωσης καθώς τα θέματα εργασίας είναι από τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τον πολίτη και χρειάζονται άμεσες λύσεις και απαντήσεις».