Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Και με τη… βούλα οι αδελφοί Μπίκα στη Βέροια!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον πολυχώρο της Ελιάς η Γ.Σ. του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ από την οποία  προέκυψε η νέα
διοίκησή του. Μία διοίκηση η οποία αναμένεται να αναγεννήσει από τις στάχτες της και να οδηγήσει την «Βασίλισσα του Βορρά» σε νέες επιτυχίες.
Οι αδελφοί Μπίκα τελικά, ύστερα από προσπάθειες δύο περίπου χρόνων, οι οποίες άρχισαν όταν η ΒΕΡΟΙΑ αγωνιζόταν στην SUPERLEAGUE, παίρνουν τη “Βασίλισσα» βάζοντας μπροστά άλλους γνωστούς συμπολίτες τους επιχειρηματίες , με επικεφαλής τον  Στέφανο Αποστολίδη που θα είναι και ο νέος πρόεδρος του ΓΑΣ.
Τα άλλα άτομα στο 9μελές  Δ.Σ., χωρίς να γνωρίζουμε τις θέσεις που θα έχουν σε αυτό, θα είναι, ο γιος του Γιώργου Μπίκα Αχιλλέας, οι επιχειρηματίες Στέλιος Μειμαρίδης, Νίκος Νούλας, Γιάννης Ασλανίδης, ο αρχιτέκτονας Κώστας Μπίκας, και τα μέλη του διορισμένου από το Πρωτοδικείο Βέροιας Δ.Σ. του ΓΑΣ, ο Στέργιος Διαμάντης, ο Γιώργος Κουτσιώνης και ο Γιάννης Ιωαννίδης. Αναπληρωματικοί θα είναι οι Σαρηγιαννίδης Στάθης, Σισμανίδης Γιάννης και Σισμανίδης Κώστας.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Στο ξεκίνημα των διαδικασιών ο πρόεδρος της διορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης Μιχάλης Σακαλής έκανε έναν απολογισμό της διοίκησή του στους 2,5 μήνες που είχε τις τύχες του ΓΑΣ στα χέρια της. Στη συνέχεια ευχαρίστησε όσους συμπαραστάθηκαν στην όλη προσπάθεια, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στους πρώην ιδιοκτήτες Καρυπίδη κι Παπαδόπουλο που οδήγησαν την ομάδα στην καταστροφή.
Αφού πρόεδρος της ΓΣ εξελέγη ομόφωνα ο Κώστας Ασλάνογλου, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Βασίλης Φωτιάδης, φανερά συγκινημένος αφού βρέθηκε λύση στα διοικητικά της ομάδας. Με το σύνθημα ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ, ο νέος πρόεδρος Στέφανος Αποστολίδης χαιρέτησε τα 200 παρευρισκόμενα μέλη, χαρακτηρίζοντας  μέγα χορηγό την εταιρεία των αδελφών Μπίκα.
Έκανε γνωστό ότι η ΒΕΡΟΙΑ από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική, χωρίς να επεκταθεί σε λεπτομέρειες με ποιον τρόπο, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα θα στηθεί με νέα παιδιά η πλειοψηφία των οποίων θα είναι από το Νομό. Ακόμη ανέφερε ότι η νέα διοίκηση θα δώσει βαρύτητα στα τμήματα υποδομής.
Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον Χρίστο Μπίκα αναφέρθηκε στην ΒΕΡΟΙΑ που μεσουράνησε στην Α΄ Εθνική, κάνοντας λόγο ότι όνειρό τους είναι να επιστρέψει σύντομα στην μεγάλη κατηγορία. Ζήτησε από όλους τους νεοεκλεγέντες λιγα λόγια και πολλά έργα, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα τους οικονομικά και ηθικά.
Έτσι λοιπόν από το βράδυ της Δευτέρας μία νέα σελίδα ανοίγει για την «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία τη νέα περίοδο θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική.
Πηγή: kerkidasport