Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Έντονη η μεταγραφική κινητικότητα στον Αιγινιακό!

Χτυπά σε πολλά μέτωπα ο Αιγινιακός, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι ενδιαφέρουν και μάλιστα προχωρούν οι διαδικασίες.

Ο Παύλος Εππας έκλεισε στον Αιγινιακό. Ο 20χρονος μέσος συμφώνησε, αλλά δεν υπέγραψε ακόμη. Κατά τα άλλα, οι Πιερείς είναι κοντά με τον 21χρονο επιθετικό, Κώστα Δούμτσιο, ο οποίος έπαιζε πέρσι στον Πανσερραϊκό.
Δεν είναι μόνο αυτοί, αφού ο Αιγινιακός έκανε πρόταση στον Βασίλη Γαβριηλίδη. Πέρσι ήταν στον Παναιγιάλειο. Τον ήθελαν και πέρσι οι Πιερείς, τον Ιανουάριο, αλλά η μετακόμιση του «κόλλησε». Εχει περάσει και από Πανθρακικό. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί και στον Πανσερραϊκό. Δεν σταματούν εκεί όμως οι προσπάθειες ενίσχυσης.
Επιπλέον, το βράδυ της Τετάρτης έγινε ραντεβού και με τον Πέτρο Αγασιώτη. Είναι 20 χρονών, αμυντικός χαφ. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Είναι ελεύθερος. Μέχρι πρότινος έπαιζε στη Ραμς, στις ΗΠΑ. Ηταν επίσης στις μικρές εθνικές ομάδες της Ντόρτμουντ και της Τβέντε.
Τέλος, προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του Πάμπλο Γκαγιέγο, 23χρονου Ισπανού εξτρέμ, που πέρσι έπαιζε στην ΑΕΛ, κάνοντας έξι συμμετοχές με τους «βυσσινί». Το όνομα του έπαιξε για τον Ηρακλή.
Πηγή: MetroSport
https://www.mikriliga.com/