Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση στον Αιγινιακό - Ποιους ποδοσφαιριστές ζήτησε από τον ΠΑΟΚ

Την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν έκαναν τη Δευτέρα στον Αιγινιακό. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έκανε την πρώτη
γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και παρέδωσε πρόγραμμα εργομετρικών ως και την Πέμπτη (19/7).
Την Παρασκευή (20/7) ξεκινούν οι προπονήσεις, την Κυριακή έχει ρεπό και ουσιαστικά από την ερχόμενη Δευτέρα (23/7) η ομάδα θα μπει σε φουλ πρόγραμμα.
Στην πρώτη συγκέντρωση ήταν εκεί οι Ορφανίδης, Λάσκαρης, Γιαγκιόζης, Αγγελούδης, Ζήσης, Νικολακόπουλος, Πετρούσης, Πολύζος, Πέριτς, Τσολακίδης, Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Παπαδόπουλος, Ζούρκος και Κούστα. Οι Πιερείς ψάχνονται φυσικά για τη μεταγραφική τους ενίσχυση.
Οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ έχουν κορυφωθεί. Ενδιαφέρον υπάρχει για την περίπτωση του 21χρονου επιθετικού, Ιλια Μαρκόφσκι. Στον Αιγινιακό τον θέλουν, όπως επίσης συζήτηση έγινε και για τους Νικόλα Ματθαίου και Τάσο Δημητριάδη.
Ο πρώτος ήταν στην Ανόρθωση ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ την περσινή χρονιά. Είναι Κύπριος, 20 χρονών, εξτρέμ (σ.σ. ο οποίος όμως λέγεται ότι συμφώνησε ήδη να δοθεί δανεικός στον Καραίσκάκη!), ενώ ο δεύτερος έπαιξε επίσης με τη μορφή δανεισμού, πέρσι στον Καραϊσκάκη. Είναι μέσος, 21 χρονών. Οσο για τον Κόζακ; Ολα συνηγορούν ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του και έτσι η περίπτωση του εγκαταλείπεται.
Κατά τα άλλα, οι Πιεριείς έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για απόκτηση του 18χρονου εξτρέμ, Στάθη Καράμπελα, αλλά μπαίνουν «σφήνα» κι άλλες ομάδες, ενώ περιμένουν επίσης απαντήσεις από τους Τσαμούρη, Παπουτσογιαννόπουλο και Παπαγγελή.
Πηγή: MetroSport