Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Τελετή βράβευσης Μαθητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας

Ολοκληρώθηκε ο μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας
(Σχολικές Δραστηριότητες) και η Περιβαλλοντική Ομάδα «Κτίρια και άνθρωποι στους μαχαλάδες της Βέροιας» του Εσπερινού Γυμνασίου Βέροιας, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού, την Σχολική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας και τη Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας ¨Αντίθεσις¨ με θέμα «Όψεις του τόπου μου: χθες, σήμερα, αύριο....» για τους μαθητές της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα  Μαρτίου-Μαΐου 2018 και το θέμα του διαγωνισμού αφορούσε την φωτογραφική αποτύπωση εικόνων με θέμα τον Τουρισμό, Θρησκεία, Πολιτισμό, Φύση και Περιβάλλον, Αστικό Περιβάλλον και Αρχιτεκτονική, Γαστρονομία και Ιστορία.
Σκοπός του διαγωνισμού ήταν  οι μαθητές να γνωρίσουν τον τόπο τους υπό το πρίσμα του τουρισμού και της αειφορικής ανάπτυξης και να έρθουν κοντά στα στοιχεία του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής που συνθέτουν το μωσαϊκό της Ημαθίας ως τουριστικού προορισμού.
Η τελετή βράβευσης και έκθεσης των έργων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 12.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι τρείς καλύτερες που θα βραβευθούν είναι των Μπεντίλα Ελένης, Κοτζαερίδου Δήμητρας και Κουτσονίκου Βασιλικής.