Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Ευχαριστήρια Επιστολή για την Εθελοντική Αιμοδοσία της Τετάρτης 20 Ιουνίου 2018, στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας

Ευχαριστήρια Επιστολή
για την Εθελοντική Αιμοδοσία 
της Τετάρτης 20 Ιουνίου 2018
στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας


Ο  Δήμος  Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά  όλους τους δημότες που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία και ζήλο στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.
Επίσης ευχαριστεί, την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, κα Αμπεριάδου, για την παραχώρηση των χώρων του Κέντρου Υγείας προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία,  το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας που διενήργησε την αιμοδοσία καθώς και τη διαφημιστική εταιρία “Silk & Design” (Καραγιάννη Ε.) για την  δωρεάν εκτύπωση διαφημιστικού υλικού (αφίσες).
Η μεγάλη συμμετοχή των δημοτών μας και η επιθυμία τους να γίνουν δωρητές αίματος, προσφέροντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο, είχαν ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 43 φιαλών, που θα είναι στη διάθεση των δημοτών σε περίπτωση ανάγκης. Επίσης αρκετοί  δημότες που προσήλθαν με προθυμία και αγάπη να προσφέρουν αίμα, δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν για διαφόρους λόγους (όπως χαμηλή πίεση, χαμηλή αιμοσφαιρίνη κ.ά.) τους οποίους και ευχαριστούμε ολόψυχα και ευχόμαστε στην επόμενη αιμοδοσία να μπορέσουν να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.

Τέλος ο Δήμος Αλεξάνδρειας συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους δημότες για τη συνεχή και πολύτιμη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας στη πόλη μας.
Όσοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή  για να δώσουν αίμα και επιθυμούν (να δώσουν) μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, καθημερινά ή και Σαββατοκύριακο  και να δηλώσουν ότι θέλουν  να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας αίματος του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 23330-53071 και 53072.