Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΝΑΣ ΜΑΝΗ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

     Η Νέα Δημοκρατία είναι μία μεγάλη παράταξη, που απευθύνεται σε
όλους του Έλληνες, σε όλους τους πολίτες που θέλουν να συμβάλουν ενεργά στη διαμόρφωση του πολιτικού γίγνεσθαι του τόπου μας. Αυτό είναι και το στίγμα που έδωσε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν με την εκλογή του, άνοιξε τις πόρτες του κόμματος σε όλους τους ενεργούς πολίτες, προσπαθώντας με μία σειρά πρωτοβουλιών, όπως το μητρώο στελεχών  κ.ά., να τους καταστήσει κοινωνούς των εξελίξεων, με γνώμονα πάντα το καλό της πατρίδας. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, ήταν η αθρόα συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της 13.5.2018, κατά τις οποίες προσήλθαν στις κάλπες, περισσότεροι από 155.000 εκλογείς (τάξη μεγέθους μεγάλων Ευρωπαϊκών κομμάτων), με ανάλογη πολυάριθμη συμμετοχή και στην Πιερία.
       Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής Πιερίας, κ. Λευτέρη Κλώνο και στα μέλη της ΝΕΦΕ, για την άψογη διεξαγωγή της διαδικασίας, μα κυρίως να συγχαρώ από την καρδιά μου όλους τους υποψηφίους, εκλεγέντες και μη, για τον αγώνα τους, δηλώνοντας μετά λόγου γνώσεως, ότι οι πόρτες της Ν.Δ. εξακολουθούν να παραμένουν ανοιχτές για όλους.
      Καλή, δημιουργική και νικηφόρα θητεία στους νεοεκλεγέντες των τοπικών οργάνων της Ν.Δ., Πρόεδρο και μέλη ΝΟΔΕ, Προέδρους και μέλη ΔΗΜΤΟ και εκπροσώπους-συνέδρους.

                                                                  Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου
                                                                    π. βουλευτής Πιερίας