Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Προσφορά προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο σπίτι του “ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” στο Μαρούσι

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τα τελευταία χρόνια έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι των
δραστηριοτήτων της, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και υποστηρίζοντας δράσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Στα πλαίσια λοιπόν της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν τα προϊόντα της, που είχε ανάγκη το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για το σπίτι στο Μαρούσι, ενώ και στο παρελθόν έχει στηρίξει πολλαπλά τον συγκεκριμένο Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά, με παρόμοιες χορηγίες προς πολλά από τα σπίτια του (Κέρκυρα, Πάτρα, Περιστέρι κ.τ.λ.). Σκοπός της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μέσα από αυτή την συνεργασία της με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ είναι, να νιώσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στα σπίτια του Οργανισμού την απόλυτη ασφάλεια και άνεση που τους αξίζει και να μην στερούνται των βασικών αναγκών.
  
    
Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ευελπιστεί ότι αυτή η πράξη της θα γίνει πρότυπο μίμηση και από άλλες εταιρείες, ώστε να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι δράσεις του συλλόγου «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»  προς όφελος των παιδιών. Τα παιδιά άλλωστε είναι το μέλλον της χώρας μας και πρέπει να τα βοηθήσουμε για να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια μέχρι ην ενηλικίωσή τους, ώστε να γίνουν χρήσιμα και ενεργά μέλη της κοινωνίας μας. Tα παιδιά όλου του κόσμου για να έχουν χαμόγελο χρειάζονται αγάπη, στοργή και ασφάλεια, γι’αυτό και η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. προσπαθεί να συμβάλει στην ασφάλεια τους, προσφέροντας ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους, στις τοπικές κοινωνίες, μέσα από προγράμματα και δράσεις κυρίως σε σχολεία, ιδρύματα και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Η Διοίκηση της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, τις ανάγκες των εργαζομένων της και της τοπικής αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και να θέτει στόχους με σκοπό την κάλυψη αυτών των αναγκών και την ικανοποίηση των προσδοκιών.


«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»