Σάββατο 7 Απριλίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Συμμετέχουν στις εκδηλώσεις προώθησης του γυναικείου ποδοσφαίρου

 Κάλεσμα δύο αθλητριών στο final for προεπιλογής για την Εθνική ομάδα Κορασίδων (Κ17)

Οι Πιερίδες Μούσες, ομάδα που καταγράφεται στις πρώτες που ξεκίνησαν και διέδωσαν το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, συμμετέχει στις εκδηλώσεις της ΕΠΟ, 11 με 14 Απριλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, που σκοπό έχει την προβολή και διάδοση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.


Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις ευαισθητοποίησης, οι οποίες εντάσσονται στα προγράμματα της UEFA και της Ε.Π.Ο. για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, που σκοπό έχουν την προώθηση των αξιών του «ευ αγωνίζεσθαι» και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα.


Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν αγώνες από επιλεγμένα κορίτσια κάτω των 15 ετών από 39 σωματεία από όλη την επικράτεια. Ανάμεσα στα 72 κορίτσια που κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Αντώνιο Πριόνα είναι και οι αθλήτριες των Πιερίδων Μουσών Αρζουμανίδη Ευτυχία και Γελαστοπούλου Γεωργία.
Οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα (12 και 14 Απριλίου, ώρες 10:00 και 12:00). Οι άλλες δραστηριότητες διάδοσης και προβολής του γυναικείου ποδοσφαίρου αλλά και ευαισθητοποίησης για κοινωνικά θέματα θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης.
Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχει ως προσκεκλημένη, συνοδεύοντας τις δύο αθλήτριες των Πιερίδων Μουσών, η πρόεδρος της Ομάδας κ. Παρασκευή Ζιώγα.