Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ταξιδιωτικοί Πράκτορες από τη Β. Αμερική φιλοξενήθηκαν από την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας

Αμερικανούς και Καναδούς Tour Operators είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας, την
Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης.
Επρόκειτο για εκπροσώπους 4 οργανισμών οι οποίοι έχουν βραβευτεί από το Luxury Travel Advisor Magazine με το βραβείο «Award of Excellence» ως «Best FIT Operator» για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά καθώς και με το βραβείο «Worlds Best Awards 2016 Travel+Leisure». 
Οι τουριστικοί πράκτορες επισκέφτηκαν τη Βεργίνα και την πόλη της Βέροιας για να γνωρίσουν δια ζώσης το τουριστικό προϊόν της περιοχής, έπειτα από πρωτοβουλία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του Νομού Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας. Το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων της Βεργίνας θεωρήθηκε ως ένα από τα κορυφαία της Ελλάδας ενώ η πόλη της Βέροιας με την Εβραϊκή κληρονομιά και το Βήμα του Αποστόλου Παύλου επιλέχτηκε με γνώμονα το εξαιρετικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει για τους Αμερικανούς και Καναδούς επισκέπτες.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βέροιας, Βασίλης Λυκοστράτης, θα ήθελε να ευχαριστήσει την  Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας για την εξαιρετική συνεργασία και τη συμβολή της στην άψογη φιλοξενία των επισκεπτών καθώς και την κα. Σοφία Μπουρνατζή της PASS PARTOUT Tourism Marketing, DMC, για την άψογη συνεργασία και διοργάνωση του ταξιδιού εξοικείωσης.