Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Γλυκά γεμάτα αγάπη από το Επιμελητήριο Πιερίας στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης

 Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν τις καινούργιες κτηριακές εγκαταστάσεις του
Συλλόγου Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, προσφέροντας με πολύ αγάπη γλυκές λιχουδιές για τα παιδιά του συλλόγου.
Συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου ο οποίος συνοδεύονταν από την Α΄ Αντιπρόεδρο κα. Ματούλα Βελώνη, την Οικονομική Επόπτη κα. Χάιδω Παπαχατζή και τα μέλη του Δ.Σ. κα. Βίνα Φλογέρα,  κα. Σμαρώ Γιαννούλη και κα. Ελένη Ηλιάδου, καθώς και την εκπρόσωπο του Δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη την Αντιδήμαρχο κα. Π. Μακρίδου, υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της Μέριμνας κ. Δημήτριος Καραπούλιος, η ταμίας κα. Μαρία Μπίλα, ο Διευθυντής κ. Θ. Καραγκούνης και το προσωπικό, με τους οποίους συνομίλησαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους και στις υποδομές.


Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου  Πιερίας κ. Η. Χατζηχριστοδούλου ανέφερε μεταξύ των άλλων  ότι : «Το κοινωνικό έργο της Μέριμνας εδώ και 35 χρόνια είναι σημαντικό και τεράστιο για την τοπική μας κοινωνία. Αναγνωρίζουμε όλη αυτήν την προσπάθεια που καταβάλετε και επιθυμούμε να συμβάλλουμε και εμείς γιατί αυτά τα παιδιά είναι δικά μας παιδιά. Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να δώσουμε χαρά προσφέροντας μικρά δώρα αλλά με πολύ αγάπη». Και κλείνοντας τους διαβεβαίωσε ότι είμαστε και θα είμαστε δίπλα σας, και θα βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείτε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Επιμελητηρίου ευχόμενος υγεία και δύναμη.
Ο κ. Καραπούλιος στο πρόσωπο του προέδρου κ. Η. Χατζηχριστοδούλου  ως εκπροσώπου των παραγωγικών τάξεων της Πιερίας ευχαρίστησε όλους τους επιχειρηματίες που στήριξαν και στηρίζουν τη Μέριμνα καθώς και το Επιμελητήριο Πιερίας όσο και τον ίδιο προσωπικά για την καλή συνεργασία και στήριξη που έχουν όπως η συμμετοχή στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας με την παραχώρηση δωρεάν χώρου για την προβολή τους έργου τους. Κατόπιν ανέφερε τις δράσεις και τα έργα που πραγματοποιούνται από τα 100 άτομα του Συλλόγου.
Η κα. Μακρίδου με τη σειρά της συνεχάρη για το έργο και αναφέρθηκε στη συνεργασία του Δήμου Κατερίνης με το Σύλλογο ευχόμενη καλή συνέχεια και χρόνια πολλά. Τέλος ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ενημερωτική συζήτηση για το έργο , τις προθέσεις , τους σκοπούς ενός τόσο παραγωγικού και δημιουργικού συλλόγου Συλλόγου και η επίσκεψη έκλεισε με ξενάγηση στις αίθουσες, τα εργαστήρια και στους νέους ξενώνες οι οποίοι μόλις αποπερατώθηκαν.