Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Πρόβλημα με Πολύζο στον Αιγινιακό, εκτός θα μείνει και ο Γιάννης Τσολακίδης

Νοκ άουτ τέθηκε ο Στέφανος Πολύζος από τον αγώνα του Αιγινιακού με τον Παναιγιάλειο.


Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Αιγινιακό, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (11/3, 15.00) με τον Παναιγιάλειο. Ο Στέφανος Πολύζος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και κατέστη ανέφικτο να μπει στην αποστολή που αναχώρησε για το Αίγιο.

Εκτός έμεινε όπως άλλωστε αναμενόταν και ο Γιάννης Τσολακίδης, ενώ επιστρέφει ο Σάββας Τοπαλίδης. Έτσι τη 18άδα για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Football League, απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: 
Τόλιος, Καραγκιόζης, Λιόλιος, Βλάχος, Ανδρικόπουλος, Πετρούσης, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Πέριτς, Χότζιτς, Μπιλάλι, Κούστα, Ταουσάνης, Φουρτζίου, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Παπαδόπουλος.


Ο Αιγινιακός έβγαλε μια «καυτή» τετράδα αγώνων με Παναχαϊκή, Άρη, Δόξα Δράμας και ΟΦΗ. Κατάφερε μάλιστα να πάρει τέσσερις βαθμούς, κάτι που θεωρείται ιδιαιτέρως σημαντικό στην προσπάθεια για παραμονή. Τώρα για την ομάδα της βόρειας Πιερίας ακολουθεί τετράδα παιχνιδιών με ομάδες πιο βατές θεωρητικά, κατά τα οποία στόχος είναι η ακόμα μεγαλύτερη συγκομιδή.
Όλα τα λεφτά είναι το αμέσως επόμενο ματς, με τον Παναιγιάλειο, στο Αίγιο. Στον Αιγινιακό υποστηρίζουν ότι θα πρέπει τουλάχιστον να μη χάσουν, ενώ ότι με νίκη βάζουν σε μπελάδες τη «Μαύρη Θύελλα». Σημαντική για τον Κώστα Νικολαΐδη είναι η επιστροφή του Σάββα Τοπαλίδη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα είναι ξανά διαθέσιμος. Αντίθετα, για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός θα μείνει ο Γιάννης Τσολακίδης, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο.