Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Η scubahellas.com στην BOOT 2018

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και η scubahellas.com, παρουσίασαν στην Boot 2018 - Ντίσελντορφ μια ολοκληρωμένη εικόνα
για τον καταδυτικό τουρισμό, σε εξειδικευμένους δημοσιογράφους κατάδυσης και tour operators.

Η scubahellas.com έχει στόχο της την παγκόσμια προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως το νέο καταδυτικό προορισμό για 365 μέρες το χρόνο.

Η Ελλάδα διαθέτει άρτιες τουριστικές υποδομές και μια μακρά παράδοση στον τουρισμό, έχει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Ευρώπη και την 11η στον κόσμο, έχει 3.000 νησιά, τα 240 απ’ αυτά κατοικημένα, με περισσότερα από 250 καταδυτικά κέντρα με περισσότερες από 2.000 βουτιές, 150 επισκέψιμα ναυάγια, αμέτρητες σπηλιές και ένα βυθό με πολύ καθαρά (ορατότητα υποβρυχίως που ξεπερνά τα 30 μέτρα) και σχετικά ζεστά νερά, (13C-30C καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου). Επίσης βρίσκεται 3 ώρες μακριά από τις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα και έχει το ίδιο νόμισμα.
Όλα τα παραπάνω συνθέτουν έναν μοναδικό καταδυτικό προορισμό για τα τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ενεργούς δύτες που ζουν στην Ευρώπη.

Ο κύριος Αυγερινός Βραζόπουλος, ιδρυτής της scubahellas.com, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να παρουσιάζουμε στο κοινό των επαγγελματιών κατάδυσης. Η συνεχής και συντονισμένη προβολή στα κοινά των δυτών που απευθυνόμαστε, σε συνδυασμό με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή συντείνουν στο να αρχίσουμε να εισπράττουμε τους καρπούς από τις προσπάθειες των έξι τελευταίων χρόνων».


Για περισσότερες πληροφορίες:

Scuba Hellas: Αθανασία Παπαντωνίου, τηλ: 210 9230303, ή στο www.scubahellas.com

Η scubahellas.com είναι ένα ανεξάρτητο ελληνικό portal, και έχει δημιουργηθεί με στόχο την προβολή και την ανάπτυξη του ελληνικού καταδυτικού τουριστικού προϊόντος. Παρουσιάζει μέσα από έναν πλήρη και εύχρηστο τουριστικό οδηγό τη συνολική εικόνα για την κατάδυση στην Ελλάδα με έμφαση στις αμέτρητες επιλογές που έχει ένας δύτης σε καταδυτικά κέντρα και κυρίως σε καταδυτικά σημεία - βουτιές.
Παραθέτει γενικά στοιχεία για τη χώρα μας, την ιστορία, το κλίμα, πού μπορεί να πιστοποιηθεί κανείς ως δύτης και παράλληλα δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την οργάνωση ενός αξέχαστου ταξιδιού, ενώ ταυτόχρονα προτείνει έτοιμα ολοκληρωμένα τουριστικά πακέτα ή τα σχεδιάζει από την αρχή.
Τέλος προβάλλει τις ελληνικές καταδυτικές επιχειρήσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες της παγκόσμιας καταδυτικής αγοράς στέλνοντας ενημερωτικό υλικό και newsletters σε 2.500 καταδυτικά κέντρα της Ευρώπης, σε 400 δημοσιογράφους για θαλάσσιο τουριστικό ρεπορτάζ και 50 εξειδικευμένους στη κατάδυση καθώς και σε περισσότερους από 250 tour operators καταδυτικού τουρισμού παγκοσμίως.