Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Πυθαγόρας: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Αγαπητοί  φίλοι  
Εάν  την  Κυριακή  πάμε  στην  Θεσσαλονίκη  και  φωνάξουμε   εναντίον
  των  Σκοπίων  θα  είμαστε  εκεί  ακριβώς  που  μας  θέλει  η  Νέα   Τάξη.
Διαβάστε  το  γιατί: 
ΣΚΟΥΖΕΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ . Και ο Καμμένος , μετά το έκτο γαλακτομπούρεκο , ανάβει και κορώνει το αίμα του και ξεσπαθώνει εκ του ασφαλούς .
Ανόητα ανθρωπάκια , αν θέλατε να μην διεκδικεί κανείς το όνομα αρκούσε να κάνετε καμμιά δεκαριά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ( οχι ρωμέϊκα ) χωριά κατά μήκος των βορείων συνόρων . Εκεί θα αναβίωνε η αρχαία θρησκεία και γλώσσα , θα φοριόταν η αρχαία ενδυμασία και θα ήταν σε χρήση τα αρχαία ονόματα . Κόσμο είχατε (και έχετε) πρόθυμο για κάτι τέτοιο .
Ακόμα και ο πλανητάρχης θα δίσταζε να ενθαρρύνει τα Σκόπια για να διεκδικούν το όνομα . Θα κινδύνευε να γίνει περίγελως παγκοσμίως διότι θα ήταν ΠΡΟΦΑΝΕΣ το ποιός είναι απόγονος των αρχαίων Μακεδόνων .
Τώρα δύο άθλια ορθόδοξα κρατίδια-μπανανίες διεκδικούν το ίδιο όνομα . Ποιός θα ακούσει με προσοχή την ελληνική άποψη ; Κανείς .
Αλλά ήσασταν κολλημένοι με την ελληνορθοδοξία . Με το Βυζάντιο . Φοβόσασταν μην ξυπνήσει το αρχαίο πνεύμα . Ήταν "ειδωλολάτρες" οι πραγματικοί Έλληνες . Δεν σας βόλευαν . Τώρα ας έρθει να σας σώσει ο Ιουστινιανός και ο Θεοδόσιος και ο "μέγας" Κωνσταντίνος !
Και μια και τόφερε η κουβέντα ας δούμε μια άλλη πτυχή : Η περίφημη Νέα Τάξη αν ήταν πραγματικά παντοδύναμη , θα άναβε ένα σκαμπίλι στον Σκοπιανό πρωθυπουργό και θα τούλεγε "ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΛΕΓΕΣΤΕ VARDARSKA ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΜΑΣ . ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ" . Και ο Σκοπιανός θα υπάκουε όπως υπακούουν και οι δικοί μας . Και οι δικοί μας θα ήταν ευχαριστημένοι και υπάκουοι (όπως πάντα). Ή απο την πρώτη στιγμή θα έρριχνε σε εμάς ένα σκαμπίλι και οι Σαμαρομητσοτάκηδες θα είχαν παραχωρήσει , ήδη από το 1992 , το όνομα και θα είχε λήξει η υπόθεση . Για να αναγκάζεται τόσα χρόνια να κλωθογυρίζει αυτή την υπόθεση με το όνομα και να προσπαθεί να συμβιβάσει τα δύο άθλια κρατίδια φαντασθείτε πόσο ΑΔΥΝΑΜΗ πρέπει να είναι ( η Νέα Τάξη ) .
Υπάρχει όμως και το άλλο σενάριο : οτι ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν έρριξαν σκαμπίλια.  Αν με βίαιο τρόπο μας ανάγκαζαν να παραχωρήσουμε το όνομα δεν θα θυμώναμε με τους Σκοπιανούς. Θα θυμώναμε με την Νέα Τάξη. Ενώ τώρα φαίνεται (στους πολλούς) οτι τα Σκόπια ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ (μετά απο μακρόχρονη πάλη) και μας πήραν το όνομα . Θα μισούν (οι πολλοί) τους Σκοπιανούς. Και οι Σκοπιανοί (μετά τόσων ετών αντιπαράθεση) θα μας βλέπουν πάντα σαν αντιπάλους. Και αφού τα βαλκανικά κρατίδια θα μισούνται η Νέα Τάξη θα τα κουμαντάρει ανενόχλητη . Αυτό το κόλπο λέγεται "βαλκανιοποίηση" .

Οπότε , αν θέλουμε να φερθούμε έξυπνα και να της έρθει "μπούμερανγκ" της Νέας Τάξης , θα πρέπει στο συλλαλητήριο της Κυριακής τα συνθήματα να μην στρέφονται κατά των "γυφτοσκοπιανών" και άλλα τέτοια τετριμμένα . Θα πρέπει να στρέφονται αποκλειστικά κατά της Νέας Τάξης ! Έτσι και την συμπάθεια όλου του κόσμου (και των Σκοπιανών) κερδίζουμε και στρέφουμε όλη την πλεκτάνη της Νέας Τάξης εναντίον της . Είναι κάτι που δεν το περιμένει .

Πυθαγόρας