Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Λύγισε στο 2ο ημίχρονο ο Αιγινιακός του αγώνα του στη Σπάρτη/ Οι δηλώσεις Νικολαΐδη

Ο Αντώνης Ράνος σημείωσε το γκολ της νίκης για την Σπάρτη στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό
Η Σπάρτη ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και με γκολ του Ράνου
έφτασε στη νίκη με 1-0 απέναντι στον Αιγινιακό.
Η Σπάρτη αφού κατάφερε να μείνει όρθια στο πρώτο ημίχρονο που ο Αιγινιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα, στο δεύτερο ανέβασε ρυθμούς και με γκολ του Ράνου στο 66ο λεπτό πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, είχαν την κατοχή της μπάλας στα πρώτα 45 λεπτά, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρές ευκαιρίες και έτσι έμεινε το 0-0 μέχρι την ανάπαυλα αφού και οι γηπεδούχοι δεν είχαν την ουσία στις αντεπιθέσεις που έκαναν με «κύριο μοχλό» τον Ράντι. 
Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα δεδομένα, με την Σπάρτη να είναι πιο απειλητική και να φτάνει πιο εύκολα σε φάσεις. Τελικά το γκολ ήρθε από τον Ράνο στο 66ο λεπτό, αφού προηγήθηκε τριπλή φάση στην περιοχή του Αιγινιακού με σουτ των Μπέλη και Μπαρέττα που έσωσε ο τερματοφύλακας Τόλιος. Τελικά, ο Ράνος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα, μετά την ασιστ του Ράντι.
Ο Αιγινιακός στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε από δυνάμεις, ενώ ο τεχνικός του Κώστας Νικολαϊδης έκανε μόλις μια αλλαγή και αυτή στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Η μοναδική απειλή του μετά το γκολ που δέχθηκε ήταν η εκτέλεση φάουλ του Γιαζιτζόγλου, η οποία πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Γιακουμή στο 69ο λεπτό. 
ΣΠΑΡΤΗ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-0
ΓΚΟΛ: 66' Ράνος
ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Παναγιώτου (64' Τσιμότζι), Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Μπαρέττας (73' Γραικός), Ράνος, Γουόρντεν (44' Μπέλης).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Αντωνιάδης (80' Φουρτζίου), Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Σοφιάνης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαγκαράκης (Χανίων)
ΒΟΗΘΟΙ: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Ζήρδας (Αθηνών)






Στο πρόβλημα του Αιγινιακού στην τελική προσπάθεια στάθηκε ο Κώστας Νικολαϊδης μετά την ήττα από την Σπάρτη. 
Με «άδεια χέρια» έφυγε από την Σπάρτη ο Αιγινιακός και ο Κώστας Νικολαϊδης δεν μπορούσε να … χωνέψει τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ήττα . Ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ουσία έρχεται με τα γκολ.
Αναλυτικά: «Δύσκολη ήττα σήμερα για εμάς. Σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού και την προσπάθεια που έγινε. Ήμασταν η ομάδα που θα έπρεπε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν η ομάδα που είχε τις κλασικές ευκαιρίες να κάνει κάποιον γκολ και να προηγηθεί. Όποια ευκαιρία δημιουργήθηκε από τον αντίπαλο προήλθε από δικό μας προσωπικό λάθος. 
Από κει και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Στο τακτικό κομμάτι τα παιδιά έκαναν αυτά που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Ανασταλτικά ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο.
Υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια. Κάναμε πέντε τελικές στην εστία της Σπάρτης. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και ήταν λογικό να χάσουμε το ματς από ένα γκολ που ήρθε από φάση διαρκείας. 
Στο διάστημα που απέμεινε προσπαθήσαμε ναν αντιδράσουμε είχαμε καθολική υπεροχή, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να τελειώσουμε σωστά μια φάση για να μην ηττηθούμε.
Κρατάμε την προσπάθεια αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή. Πρέπει να υπάρχει και ουσία και αυτή έρχεται με τα γκολ. Θα δουλέψουμε παραπάνω, θα το συζητήσουμε με τα παιδιά και από εκεί και πέρα θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».
ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

https://www.footballleaguenews.gr