Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Την Παρασκευή 19/1 η ετήσια εκδήλωση του ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης με εκλεκτούς καλεσμένους

Την Παρασκευή 19/1 στην ετήσια εκδήλωσή μας, ανοίγουμε την αγκαλιά μας και υποδεχόμαστε αγαπημένους φίλους της Ενωσίτικης
Οικογένειας με τεράστια προσφορά στην ομάδα. 



Τον Νικο Πανταζη εναν ανθρωπο ΔΙΑΜΑΝΤΙ εναν Ενωσιτη ΚΑΡΔΙΑ ΑΕΚ!!!
Τον Ανδρέα Δημάτο για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι για την ποιοτική και με ήθος δουλειά του, η οποία τιμά την ομάδα μας!!!
Τον Βαγγέλη Γιαννιση ΨΥΧΑΡΑ οργάνωσης της ομάδας!!!



Μια εκδήλωση ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΕΚ!!! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ!!!
Ήδη από τις 200 προσκλήσεις έχουν μείνει 80 περίπου προς διάθεση και αυτές μέχρι την Τρίτη Τετάρτη θα έχουν εξαντληθεί. Γι' αυτό ας φροντίσουν έγκαιρα όσοι θέλουν να είναι παρόν σε μια Ενωσίτικη βραδιά με πολύ κέφι!!! Όπου θα ακούσουμε live και τους ύμνους της ΑΕΚΑΡΑΣ και του Συνδέσμου μας!!! Δουλεύουμε για άλλη μια ξεχωριστή βραδιά με ευχάριστες εκπλήξεις.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.



Διοργανώνουμε εκδρομή για τον αγώνα ΑΕΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ στις 15/2 στο Ο.Α.Κ.Α με ένα 80αρι και ένα 52αρι πούλμαν σε πρώτη φάση και με ότι χρειαστούμε.
Όσοι ενδιαφέρθηκαν για την εκδρομή μας στο Κίεβο να επικοινωνήσουν μέχρι την Τετάρτη και να φροντίσουν την προκαταβολή ή να δώσουν όλο το ποσό.



Τηλέφωνα επικοινωνίας 2351037727 και 6937163105.ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ!!!ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΑΚΑΡΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΠΕΤΑΜΕ!!!



ΥΓ.Διαθέτουμε για την στήριξη του Συνδέσμου το κασκόλ μας,το σακίδιό μας το ημερολόγιό μας και τα αυτοκόλλητά μας πακέτο(25).