Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Αυθαίρετος δήλωση του Β.Νουλέζα:: "Δεν φοβάται την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ο Αρτ Σώρρας. Επιχειρείται η συντριβή και εξόντωση του"


Δεν φοβάται την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ο Αρτ Σώρρας. Επιχειρείται η συντριβή και εξόντωση του. Αυθαίρετος ο χαρακτηρισμός "εγκληματική οργάνωση"για την Ε.ΣΥ. Αυθαίρετος δήλωση του Συνηγόρου υπεράσπισης Β.Νουλέζα

Η πολύπλοκη υπόθεση της φερόμενης παράνομης κακουργηματικής  ιδιοποίησης του τιμήματος του πωληθέντος ΙΧ ιδιοκτησίας Φ.Λεπίδα αξίας 23.000 ευρώ και οι μεταξύ τους σχέσεις πολυετούς συνεργασίας θα ξεκαθαρίσουν στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, όπου θα εκδικασθεί  σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση και η ασκηθείσα έφεση του κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής με τήν οποίαν του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης  οκτώ ετών.Εκεί θα ακουσθεί η αλήθεια,διότι η κοινή γνώμη πληροφορήθηκε σχεδόν μονομερώς.
Σε αυτήν την κρίσιμη υπόθεση θα τον εκπροσωπήσω όπως και τήν σύζυγο του Β.Ρουγκλίου,έχω συγκεντρώσει σημαντικά στοιχεία
Αντικειμενικά η ποινή κάθειρξης ήταν εξοντωτική,εξωπραγματική,,υπέρμετρα υψηλή ,αυτό αποτελεί κοινή παραδοχή ,η Δικαιοσύνη εξήντλησε τήν αυστηρότητα της σε βάρος ενός ανθρώπου που ατυχώς ερημοδικάσθηκε.
Ηγείται ενός πολιτικού φορέα με νόμιμο καταστατικό,ιδρυτική διακήρυξη,με όλες τις νόμιμες διατυπώσεις στόν Άρειο Πάγο, όπως προβλέπει ο Νόμος από το 2015, είναι απαράδεκτο μια πολιτική ένωση ανθρώπων να αποκαλείται αυθαίρετα από τα ΜΜΕ "εγκληματική οργάνωση' πριν ακόμη λογοδοτήσουν τα ιδρυτικά,ηγετικά μέλη για τις βαρύτατες κατηγορίες που τούς έχουν απαγγείλει.
Νομίζω,φοβούμαι  η Δικαιοσύνη επηρεάσθηκε σημαντικά κατά τον σχηματισμό δικανικής πεποίθησης από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στρατευμένα,ενορχηστρωμένα  ορισμένα ΜΜΕ που εκτελούν συμβόλαια των κατάχρεων  εργοδοτών τους, διότι έχουν εξάρτηση οικονομική διαφήμισης από οικονομικούς κολοσσούς και από τις συστημικές Τράπεζες εναντίον των οποίων βάλλει  συνεχώς ο Αρτ Σώρρας.
Πιστεύω ήθελαν να ανακόψουν τη φόρα, τη ταχύτητα της Ε.ΣΥ.,που σίγουρα δέν είναι  εγκληματικός οργανισμός,που έχει απήχηση σε ανθρώπους μεσαίων και χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων  κατεστραμμένους και  απελπισμένους,απογοητευμένους ανθρώπους  απο το πολιτικό σύστημα που σήμερα παραδίδει τις περιουσίες τους σε ξένα funds.
Είδα ,αισθάνθηκα την ίδια,πανομοιότυπη μεθοδολογία ,πρακτική αντιμετώπισης ,εξόντωσης και απαξίωσης της Ε.ΣΥ.με την ΧΑ,όμως οι ανεπίτρεπτες  παρεμβάσεις του κΥπουργού Δικαιοσύνης,Διαφάνειας &Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δέν απέδωσαν τα αναμενόμενα.
Ο Αρτ.Σώρρας που διώκεται πρωτίστως  ως ηγέτης πολιτικού φορέα,με ανατρεπτικό,αιρετικό λόγο όπως έχω συμπεράνει, δέν παραδίδεται και αναμένει να επανακριθεί  δικαιότερα και πιο αντικειμενικά η υπόθεση Πατρών ,διότι φοβάται αληθινά  την φυσική εξόντωση του,έχει δεχθεί δολοφονικές επιθέσεις ,μέχρι τώρα η Δικαιοσύνη δέν έχει επιληφθεί.
Αντιμετώπισα τον αντίδικο Δικηγόρο και κατήγορο του με ήθος και ευπρέπεια ,όπως επιβάλλει ο "Κώδικας περί Δικηγόρων", νομίζω η πολιτικοποίηση της ποινικής υπόθεσης έγινε από αυτόν από ιδιοτέλεια, είναι πολιτευτής του ΕΠΑΜ εμφανιζόμενος στα ΜΜΕ.
Είναι πρωτοφανές να επαναδικάζεται ποινική υπόθεση που έχει κριθεί αμετάκλητα,να παραβιάζεται το δεδικασμένο και βασικές αρχές του ποινικοδικονομικού συστήματος μας.
Το Σύνταγμα έχει καθορίσει το πλαίσιο αντιμετώπισης ενός κατηγορουμένου ,υπάρχει το θεμελιώδες τεκμήριο της αθωότητας που προβλέπει και η ΕΣΔΑ,που στην περίπτωση του εντολέα  μου παραβιάσθηκε με τον χειρότερο τρόπο.
Όταν έχουν υπεξαιρεθεί,κλαπεί  εκ ευρω από  διεφθαρμένους πολιτικούς που τα μετέφεραν,τα έκρυψαν  σε φορολογικούς παραδείσους,τουλάχιστον υποτιμάς την νοημοσύνη τους πολίτη μιλώντας για "απατεώνα"για ένα άνθρωπο αυτοδημιούργητο ,οικογενειάρχη που΄δεν έχει δανειοδοτηθεί χωρίς  εμπράγματες εγγυήσεις, επικαλείται καταπιστευματικούς λογαριασμούς και κεφάλαια ή διεθνείς συναλλαγματικές  για τα οποία έπρεπε η ΤτΕ το ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ και η κυβέρνηση να πάρουν για το ζήτημα πολύ  εγκαιρότερα με ενάργεια και στοιχεία  θέση, χωρίς να περιμένουμε χρηματοοικονομικές αναλύσεις από ιδιώτες η αυτεπάγγελτους" Εισαγγελείς"..
Τελικά πέραν των ποινικών εκκρεμοτήτων του εντολέα μου πιστεύω υποκρύπτεται πρόθεση και  επιδίωξη του πολιτικού και οικονομικού  κατεστημένου να ηττηθεί ,να αφανισθεί ο Αρτ Σώρρας που αποτελεί "αγκάθι" για το  χρεοκοπημένο τραπεζικό και πολιτικό σύστημα.

Βασίλης Δ Νουλέζας
Δικηγόρος Rechtaanwalt
Μέλος της Ενωσης Ελλήων Ποινικολόγων