Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης μαθητών και καθηγητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Κατερίνης

 Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, κατόπιν πρόσκλησης του σχολείου μας, του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης, ομάδα μαθητών και καθηγητών του Ενιαίου
Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Κατερίνης πραγματοποίησαν επίσκεψη για γνωριμία με τους μαθητές της Α΄ τάξης του σχολείου μας.


Η συνάντηση μαθητών των δύο σχολείων έγινε στο αμφιθέατρο του 2ου ΓΕΛ. 


Αφού τους καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολείου κ. Αλεκάκης Παναγιώτης, ακολούθησε ενημέρωση από καθηγητή του τι θα ακολουθούσε και στη συνέχεια προβολή βίντεο, στα οποία προβάλλεται η δράση μαθητών και καθηγητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Κατερίνης. Η αλήθεια είναι ότι μας εξέπληξαν θετικότατα με την ενέργεια και το ταλέντο τους αμφότεροι. Το σημαντικότερο ήταν ότι μας βοήθησαν να δούμε τον κόσμο μέσα από τη δική τους οπτική, πράγμα που ήταν ένα μεγάλο μάθημα!


Και ύστερα ήρθε η «έκρηξη»... Μαθητές του ΕΕΕΓΛ, αγόρια και κορίτσια, πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν διάφορα αγαπημένα τους τραγούδια, γεγονός που προκάλεσε ενθουσιασμό κυρίως στους μαθητές του σχολείου μας. 


Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αρχίσουν σιγά σιγά στην αρχή κάποια χειροκροτήματα και στη συνέχεια να τραγουδούν όλοι μαζί, κάτι που έδωσε μεγάλη χαρά στους μαθητές του ΕΕΕΓΛ.


Η συνάντηση των μαθητών των δύο σχολείων διήρκεσε περίπου 90΄. «Κερδίσαμε» πάρα πολλά... και τους ευχαριστούμε!