Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Δικτύωση και διασύνδεση για το κέντρο κοινότητας του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
Στα πλαίσια προπαρασκευαστικών ενεργειών στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού πραγματοποίησαν
  επισκέψεις εργασίας  την  28-11-2017 στην Κοινωνική Υπηρεσία και στο Κέντρο Κοινότητας  του Δήμου Δέλτα  καθώς και στις υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας και του παραρτήματος ΚΕΜ του δήμου Θεσσαλονίκης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή εμπειριών σε θέματα Κέντρων Κοινότητας, ενόψει της επικείμενης έναρξης λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Πύδνας – Κολινδρού. Παρούσες στις συναντήσεις  ήταν η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύδνας Κολινδρού  Α. Κόρακα και  η Μ. Ιορδανίδου (κοινωνική λειτουργός – συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πύδνας Κολινδρού).


Από τον Δήμο Δέλτα παρόντες ήταν η Λ. Τσακαλάκη,(προϊσταμένη της κοινωνικής προστασίας του δήμου Δέλτα) ο Π. Κολέντζης (κοινωνικός λειτουργός στην Κ.Υ. του Δήμου Δέλτα), η Ε. Καλογήρου (κοινωνική λειτουργός – συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Δέλτα) και η Μ. Σπουργίτη (ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Δέλτα.




Από τον Δήμο Θεσσαλονίκης παρούσες ήταν η Μπουτίκου Α. (κοινωνική λειτουργός-συντονίστρια του κέντρου κοινότητας δήμου Θεσσαλονίκης, η Λαζαρίδου Α.(κοινωνιολόγος του κέντρου κοινότητας του δήμου, η Βούσκα Π. (διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Κοινότητας του δήμου και η Τσιλιβαράκου Ε. (κοινωνική λειτουργός- συντονίστρια στο ΚΕΜ του δήμου).