Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Προσφορά προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο σπίτι του “ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” στο Περιστέρι

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τα τελευταία χρόνια μέσω της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) προβάλλει έντονα την υπευθυνότητα, την κοινωνική ευσυνειδησία, την ευαισθησία, τη
συνείδηση και την επιχειρηματική ηθική της επιχείρησης, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της εταιρείας συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην στήριξη της κοινωνίας και στην προστασία του περιβάλλοντος. Στα πλαίσια λοιπόν της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν φωτιστικά ασφαλείας, που είχε ανάγκη το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για το σπίτι του Περιστερίου, ενώ και στο παρελθόν έχει στηρίξει πολλαπλά τον συγκεκριμένο Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά, με παρόμοιες χορηγίες προς πολλά από τα σπίτια του. Σκοπός της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., μέσα από αυτή την συνεργασία της με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, είναι να νιώσουν τα παιδιά, που φιλοξενούνται στα σπίτια του Οργανισμού, την απόλυτη ασφάλεια και άνεση που τους αξίζει και να μην στερούνται των βασικών αναγκών.
  
     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναγνωρίζει απόλυτα την ευθύνη που της αναλογεί, και προχωράει καθημερινά σε ενέργειες κοινωνικής στήριξης της τοπικής κοινωνίας και στην οικοδόμηση της κοινωνίας για ένα καλύτερο αύριο, μέσα από την συνεργασία της προς κοινωνικά και εκπαιδευτικά Ιδρύματα, που έχουν σκοπό να βοηθήσουν το κοινωνικό σύνολο.

     H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. πιστεύει ότι η επιχειρηματικότητα μπορεί και πρέπει στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες να έχει κεντρικό, δημιουργικό ρόλο, να προωθεί πρακτικές και ενέργειες που στηρίζουν πάνω απ' όλα τη συλλογική κοινωνική ευημερία και να υλοποιεί δράσεις, που όχι μόνο δεν παραβιάζουν αξίες, αλλά απεναντίας θωρακίζουν την ηθική υπόστασή της. Η OLYMPIA ELECTROΝICS A.E. πιστεύει ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται απλά ως πρόσθετο κόστος, αλλά ως επένδυση με συγκεκριμένους στόχους, μετρήσιμα αποτελέσματα και οφέλη, που αφορούν τόσο την ίδια την επιχείρηση όσο και το κοινωνικό σύνολο.  


«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».