Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην ENERGETAB 2017 της Πολωνίας

      H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας συμμετείχε για
δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Διεθνή Έκθεση Ενέργειας ENERGETAB 2017, που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη BielskoBiala της Πολωνίας. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού της διείσδυσής της στην ανερχόμενη αγορά της Πολωνίας παρουσίασε τα νέα της προϊόντα στους πολυάριθμους επισκέπτες του περιπτέρου της. Συμμετείχαν εταιρείες νέες και παλαιότερες, από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες του κλάδου  του ηλεκτρολογικού υλικού, κάνοντας τη διεθνή αυτή διοργάνωση να διατηρεί σταθερή την αξία της, ως τον καλύτερο αρωγό προσφοράς γνώσης, ποικιλίας νέων προϊόντων και δυνατών μελλοντικών συνεργειών μεταξύ των καλύτερων επαγγελματιών του κλάδου στην Πολωνία και στο εξωτερικό.


     Την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της, κ. Δημήτριος Λακασάς, ο Αντιπρόεδρός της & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νίκος Αρβανιτίδης, και ο αντιπρόσωπός της στην Πολωνία, κ. Γιώργος Αθανασιάδης. Με την ευκαιρία της έκθεσης, οι ιδιοκτήτες της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επισκέφτηκαν το νέο-ιδρυθέν  κατάστημα της εταιρείας στην Πολωνία, την Olympia Electronics Polska, που ιδρύθηκε στην Βαρσοβία τον Ιούνιο του 2016. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., όπως και οι υπόλοιποι εκθέτες της ENERGETAB 2017  παρουσίασαν τα νέα συστήματα φωτισμού ασφαλείας  Central Battery Systems τα οποία απευθύνονται σε μεγάλα κτίρια και υποδομές όπως αεροδρόμια, νοσοκομεία, ουρανοξύστες και νοσοκομεία.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχοντας ιδιαίτερα δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του κόσμου και στην προσπάθειά της να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους εμπορικούς της ορίζοντες, συνεχίζει το ανοδικό της έργο με το να παράγει «υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στην πιο ανταγωνιστική τιμή και με το να συμμετέχει στα σημαντικότερα διεθνή γεγονότα του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού, έχοντας πάντοτε πελατοκεντρικό προσανατολισμό.


«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»