Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από αυτήν την Πέμπτη 21/9/17 - 27/9/123

KINGSMAN: Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Ώρες προβολών:  Κάθε μέρα στις 21.00

Παρασκευή 22/9 Σάββατο 23/9 Κυριακή 24/9  στις  19.00 και 21.45



Σκηνοθεσία:    ΜΑΘΙΟΥ ΒΟΝ
Σενάριο:          ΤΖΕΪΝ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ & ΜΑΘΙΟ ΒΟΝ
Ηθοποιοί:        ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΟΥΡ, ΧΑΛΙ ΜΠΕΡΙ, ΚΟΛΙΝ ΦΕΡΘ, ΜΑΡΚ ΣΤΡΟΝΓΚ, ΤΑΡΟΝ ΕΓΚΕΡΤΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Όταν καταστρέφονται τα κεντρικά τους γραφεία και ο κόσμος βρίσκεται σε ομηρία, το ταξίδι τους, τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού. Σε μια νέα περιπέτεια που δοκιμάζει τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων τους στα άκρα, αυτές οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι.



EMOJI, Η ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρα προβολής: 18.00  


Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΤΟΝΙ ΛΕΟΝΤΙΣ, ΤΑΝΙΑ ΜΠΡΕΑΖΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΣΟΥΡΟΥΝΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΤΖΕΡΕΜΙ ,

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το Emoji, η Ταινία ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στο smartphones, κρυμμένος στο app της Τεξτόπολης. Εκεί κατοικούν όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχτούν από τον χρήστη. Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια μοναδική και συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του- εκτός από τον Τζιν, ένα υπερκινητικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές εκφράσεις. Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει την βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερού του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης. Μαζί θα ζήσουν μια επική και ανεπανάληπτη περιπέτεια, αφού θα επισκεφθούν διάφορα applications -το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του διασκεδαστικό κόσμο-, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον Κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, τότε η μοίρα όλων των emojis εξαρτάται από τους τρεις φίλους, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο (τους) πριν αυτός καταστραφεί.



ΒΙΚΤΩΡΙΑ & ΑΜΠΝΤΟΥΛ
VICTORIA AND ABDUL

Ώρα προβολής:   21.15


Σκηνοθεσία:         ΣΤΙΒΕΝ ΦΡΙΑΡΣ
Σενάριο:      ΛΙ ΧΑΛ & ΣΡΑΜΠΑΝΙ ΜΠΑΣΟΥ
Ηθοποιοί:    ΤΖΟΥΝΤΙ ΝΤΕΝΤΣ, ΜΑΙΚΛ ΓΚΑΜΠΟΝ, ΟΛΙΒΙΑ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ, ΑΛΙ ΦΑΖΑΛ, ΑΝΤΕΛ ΑΧΤΑΡ

Τέσσερα χρόνια μετά τις τέσσερις οσκαρικές υποψηφιότητες της «Philomena», ο Στίβεν Φρίαρς επέστρεψε φέτος με το «Βικτώρια & Αμπντούλ» στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Βενετίας για να διασκευάσει το ομώνυμο βιβλίο της Σραμπάνι Μπάσου και να αφηγηθεί την σχέση ανάμεσα στη βασίλισσα Βικτώρια της Αγγλίας και τον Ινδό υπηρέτη της, Αμπντούλ Καρίμ, μια φιλία που ανατάραξε τις ισορροπίες στην βρετανική αριστοκρατία και οι λεπτομέρειες της οποίας παρέμειναν κρυφές για δεκαετίες, μέχρι την ανακάλυψη από την συγγραφέα των προσωπικών ημερολογίων του Καρίμ το 2010.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η ταινία αφηγείται την αναπάντεχη φιλία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στη βασίλισσα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας Βικτώρια κι έναν Ινδό, τον Αμπντούλ, (Αλί Φαζάλ), μέλος του υπηρετικού της προσωπικού, κατά τα τελευταία χρόνια της ζωή της. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και μέσα από τη δική του ματιά, η βασίλισσα θα δει τον κόσμο με άλλη οπτική και θα τον χρίσει έμπιστο δάσκαλο και πνευματικό σύμβουλό της, γεγονός που θα εξοργίσει τον κύκλο της.


Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω: