Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983

Τα έργα στο γήπεδό μας προχωράνε. Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα.
Η ομαδα ενισχυθηκε. Καθε χρονο ολο και πιο δυνατη. Η προκριση σε ομιλο europa league ειναι πολυ σημαντικη. Αν κοιταξουμε την προσελευση του κοσμου στον αγωνα με Μπρυζ, πρεπει στην κυριολεξια να ντρεπομαστε. Αν δουμε τα εισιτήρια διαρκείας που διατεθηκαν εως τωρα μονο υπερηφανοι δεν μπορουμε να ειμαστε. Να κανουμε σαν ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ και τη δικη μας αυτοκριτικη.
Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ και επιτελους πρεπει να παρουμε μπρος. 
Πως θα γίνει αυτο? 
Να αφησουν ολοι τους καναπεδες,τα πληκτρολογια,τους απαραδεκτους χαρακτηρισμους. Ολοι θελουμε να εχουμε απαιτησεις για την ομαδα αλλά να στηριζουμε αναλογα κιολας. Οχι μονο κριτικη,γκρινια, μιζερια. Για δειτε λιγο τι τραβανε οι ομαδες της Θεσσαλονικης Αρης και Ηρακλης. Η ΑΕΚ μας. εχει μπροσταρη εναν ΗΓΕΤΗ. Η ομαδα μας βαδιζει με πλανο και σχεδιο για την κατακτηση της κορυφης. Υπαρχει προγραμματισμος, πειθαρχεία. Εχουμε υπεροχα γραφεια και προπονητικο κεντρο που συνεχεια βελτιωνεται. Και εμεις πρεπει να ειμαστε διπλα της εμπρακτα. Ειναι πολυ σημαντικος και ο δικος μας ρολος.
Τα καλυτερα ειναι μπροστα μας και εμεις πρεπει να ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ περισσοτερο την ομαδα. Να της δωσουμε μεγαλυτερη ωθηση. Εμεις θα 
διαθετουμε εισιτήρια διαρκείας μεχρι τις 15 Σεπτεμβριου. Ερχονται πολλοι σημαντικοι αγωνες και θα βρεθουμε κοντα στην ομαδα και σε Ελλαδα και στο εξωτερικο. 
Επισης μεχρι τους αγωνες με Οσφπ και Μιλαν θα διαθετουμε την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ που ειναι απαραιτητη για την αγορά εισιτηρίων διαρκειας αλλά και απλων. Ονοματεπονυμο, αριθμο ταυτοτητας και 10€. Τα οποια πηγαινουν για την στηριξη των τμηματων της Ερασιτεχνικης.
Ανοιξαμε την λιστα συμμετοχών για τις εκδρομές μας στο Ο.Α.Κ.Α με Οσφπ και Αουστρια. Διοργανωνουμε εξαημερη εκδρομη με την ΑΕΚΑΡΑ μας. ΜΙΛΑΝΟ,ΚΟΜΟ,ΒΕΡΟΝΑ,ΒΕΝΕΤΙΑ!!!
Πληροφοριες,συμμετοχες στα τηλεφωνα 2351037727 και 6937163105.
Το ενδιαφερον ειναι πολυ μεγαλο και ηδη εχουμε πολλες συμμετοχες.
Θα ακολουθήσει και πρόγραμμα για τον αγώνα στη Βιέννη.
Οταν παίρναμε τους τίτλους οι άλλοι είχαν πάντα περισσότερα χρήματα και ακριβοτερους παικτες. Εμεις ήμασταν ενωμένοι και σαν μια γροθιά προσηλωμενοι στους στοχους μας. Ας το σκεφτουμε και αναλογως να πραξουμε.