Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΉ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΈΑ ΑΓΑΘΟΎΠΟΛΗ, ΠΙΕΡΙΑΣ

Μεγάλη επιτυχία είχε και φέτος η εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο παραμονή 15 Αυγούστου ο σύλλογος
»Αγάθωνες» της Νέας Αγαθούπολης, Δήμος Πύδνας-Κολινδρού.

Ανάμεσα στα πεύκα κάθονται οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι απολαμβάνουν νόστιμα εδέσματα, όπως μπιφτέκια, σουβλάκια και λουκάνικα ακούγοντας την ορχήστρα να παίζει ωραία κομμάτια μουσικής …. Το πρόγραμμα ξεκινάει πάντα με μια μικρή αλλά χαριτωμένη χορευτική παράσταση από το τμήμα παραδοσιακών χορών του συλλόγου και συνεχίζεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα κατάλληλο για όλα τα γούστα.

Όπως κάθε χρόνο, πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να περάσουν την βραδιά τους χορεύοντας κάτω από τα αστέρια.

Ο καιρός ήταν σύμμαχος φέτος και η βραδιά πολύ γλυκιά… Ακόμη και τα κουνούπια προτίμησαν να κάνουν επιδρομή…..κάπου αλλού !!

Συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου για την άψογη διοργάνωση και για την ποιότητα των κρεάτων που μας σέρβιραν (Τόσο νόστιμο μπιφτέκι είχα χρόνια να φάω !!)

Συγχαρητήρια επίσης στον Πασχάλη Παπαδόπουλος, Πρόεδρο της Τ.Κ. Νέας Αγαθούπολης, για την τέλεια προετοιμασία των Δημοτικών Χώρων όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Πασχάλης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος της Τ.Κ. Νέας Αγαθούπολης, ο Αντώνης Μπούμπουρας, Πρόεδρος της Τ.Κ. Μεθώνης, και ο Χρίστος Πορφυρίδης, Αντιδήμαρχος, ο οποίος μοίρασε τον χρόνο της βραδιάς του ανάμεσα στο Μακρύγιαλο και την Νέα Αγαθούπολη για να απολαύσει τις εκδηλώσεις των δυο χωριών και να συγχαρεί τους διοργανωτές.

Ιζαμπέλ Δέδε


Πασχάλης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος ΤΚ Νέας Αγαθούπολης, Αντώνης Μπούμπουρας, Πρόεδρος ΤΚ Μεθώνης, Χρίστος Πορφυρίδης, Αντιδήμαρχος, Δήμος Πύδνας-Κολινδρού