Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Δήμος Κατερίνης: Παγκάκια με χρώμα & στις Δημοτικές - Τοπικές κοινότητες

 Χρώμα στην καθημερινότητα των πολιτών βάζουν τα δεκάδες πολύχρωμα παγκάκια, η τοποθέτηση των οποίων συνεχίζεται στο σύνολο του Δήμου. 




Στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, παγκάκια τοποθετήθηκαν στη Δημοτική Κοινότητα Σβορώνου, στις Τοπικές Κοινότητες Γανόχωρας, Νεοκαισάρειας, Άνω Αγίου Ιωάννη, Κάτω Αγίου Ιωάννη, Ελατοχωρίου, στον οικισμό της Ολυμπιακής Ακτής, καθώς και  στην περιοχή «Καμμένος Μύλος» στην Κατερίνη.



«Με τα παγκάκια, που συντονισμένα σε αυτή τη φάση τοποθετούνται σε όλο το εύρος του Δήμου συνεχίζουμε να επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Παράλληλα, στην ενίσχυση και αναβάθμιση του τοπίου, μέσα από τη δημιουργία στάσεων αναμονής και ξεκούρασης σε διάφορα σημεία» αναφέρει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.


Όπως διευκρινίζει από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δημήτρης Ντούρος «παράλληλα με την τοποθέτηση των νέων γίνεται και ανακατασκευή των παλαιών παγκακίων,  που όχι μόνο δίνουν χρώμα αλλά έχουν και χρηστικότητα για μικρούς και μεγάλους».