Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Πιστοποίηση των πινάκων CBS της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από την BSI

Η OLYMPIA ELECTROINCS A.E. απέκτησε πιστοποιητικό από την BSI για τους πίνακες CBS των Κεντρικών Συστημάτων Μπαταριών.  Η BSI είναι Αγγλικός φορέας πιστοποίησης
από τους πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως και έχει πιστοποιήσει τα τελευταία χρόνια πολλά προϊόντα της εταιρείας. Οι πίνακες GR-8600/300/4, GR-8600/300/8, GR-8600/600/8, GR-8500/300/8, GR-8500/600/16, GR-9500/300/4, GR-9500/300/8 και GR-9500/600/8 είναι πίνακες κεντρικού συστήματος μπαταριών CBS, με έξοδο στα 24 VDC στο δίκτυο και στην εφεδρεία, 300 – 600W και με δυνατότητα σύνδεσης πινάκων σε δίκτυο Ethernet. Υπάρχει επίσης δυνατότητα ο προγραμματισμός, οι χειρισμοί και ο έλεγχος των συστημάτων τους να γίνονται από έναν απλό web browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome) καθώς και δυνατότητα ανεξάρτητου προγραμματισμού σε κάθε ζώνη για φωτισμό συνεχούς ή μη συνεχούς λειτουργίας.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). Η παραγωγική διαδικασία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το ISO9001 από το έγκριτο Γερμανικό Ινστιτούτο Πιστοποίησης TUV. Επίσης πολλά από τα προϊόντα της διαθέτουν πιστοποιητικά από TUV, LPCB, LLOYDS κ.α.

     Τα προϊόντα της  OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι πιστοποιημένα από έγκριτα Ευρωπαϊκά Ινστιτούτα που παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες πιστοποίησης, επιθεώρησης και αξιολόγησης συστημάτων και διεργασιών, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της, τόσο στην ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά. Η κύρια επιδίωξη της OLYMPIA ELECTRONICS A.,E. είναι μέσα από την πιστοποίησή της κατά ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, να καταδεικνύει τη συνεχή βελτίωση των επιδόσεών της σε τομείς της ποιότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της ασφάλειας στο χώρο εργασίας.



«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»