Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Λαϊκό Γλέντι την επόμενη Δευτέρα στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης!

Τη Δευτέρα το βράδυ, 24 Ιουλίου 2017, ώρα 20:30 στην φιλόξενη και δροσερή αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, το Λαϊκό Σύνολο της
Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης θα ερμηνεύσει επιτυχίες των λαϊκών συνθετών Άκη Πάνου και Απόστολου Καλδάρα.
Οι  Δραγασιά Μαρία, Κωστοπούλου Βασιλική, Πολυδώρου Σίσσυ, Κατιρτζής Δημήτρης και Καψάλης Κώστας, υπό την μουσική επιμέλεια του Παναγιώτη Λυμπανοβνού, έχουν φροντίσει για ένα εκπληκτικό δίωρο, σε ένα όμορφο περιβάλλον, κάτω από τους φωταγωγημένους φούρνους του Καπνικού Σταθμού, στην οδό Φλέμινγκ, δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων (σας παρακαλούμε να το χρησιμοποιήσετε!).
Εμείς, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, βάζουμε δροσερό, λευκό κρασί, πάστα ελιάς με κρακεράκια, 400 παγωμένες ελληνικές μπύρες, 400 σουβλάκια, όπως πάντα όλα ρεφενέ, και σας προσκαλούμε στο πρώτο μας καλοκαιρινό γλέντι. Εσείς βάλτε λίγα τρόφιμα σε μια σακούλα (κατά προτίμηση όσπρια) και αφήστε τα στην είσοδο αντί εισιτηρίου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Στο τέλος της βραδιάς, η 19χρονη Ellen από την Ιρλανδία, εκπληκτική βιολίστρια, εθελόντρια που εργάζεται αυτό το διάστημα στο Κοινωνικό μας Φαρμακείο θα ερμηνεύσει, ως guest star, ιρλανδικά παραδοσιακά τραγούδια.
Μετά από συνεργασία με την «Περιχώρηση» της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης, προσκεκλημένες στη Λαϊκή βραδιά είναι και όλες οι οικογένειες προσφύγων που ζουν στην πόλη μας.


Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr