Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Το κίνητρο που δίνει ο Αιγινιακός - Επαφές με ΠΑΟΚ

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας έχει... παράδοση στην πώληση παικτών.
Έχετε διαβάσει προ ημερών ότι οι άνθρωποι του Αιγινιακού είναι προετοιμασμένοι
και για τις δύo περιπτώσεις, είτε εξασφαλίσουν άδεια, είτε όχι. Ό,τι και αν γίνει, στόχοι έχουν εντοπιστεί. Το βέβαιο είναι πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ ποντάρουν στο γεγονός πως η ομάδα τους έχει βοηθήσει παίκτες να κάνουν άλμα στην καριέρα τους κατά το παρελθόν.
Ο Κυριάκος Κιβρακίδης είχε δοθεί στον Ατρόμητο, ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος στη Σιντ Τρούιντεν, ο Ντίντακ Ντεβέσα στον Πλατανιά και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό είναι δεδομένα ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές που έχουν δεχτούν κρούση από τον Αιγινιακό.
Την Τετάρτη (19/7) μάλιστα έγινε κουβέντα μεταγραφικού περιεχομένου ανάμεσα στους Θωμά Σβαρνόπουλο, Γιάννη Βλάχο και Κώστα Νικολαΐδη. Μέχρι βέβαια να ξεκαθαρίσει το θέμα της άδειας, καμία ουσιαστική κίνηση δεν θα γίνει.
Ο Αιγινιακός κάνει επαφές με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό παικτών.
 Ο Αιγινιακός έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο για να ασκηθεί έφεση, ώστε να εξασφαλίσει η ομάδα άδεια, κάτι που δεν έγινε σε πρώτο βαθμό. Αν δικαιωθεί, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την άφιξη των Αφρικανών, με τους οποίους έχει επέλθει προφορική συμφωνία.
Από εκεί και πέρα, επιβεβαιώνονται οι επαφές με τους Δημήτρη Γκούρτσα και Ραφαήλ Γιουκαρή, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από την Κ20 του ΠΑΟΚ, ώστε να προκύψει ο δανεισμός τους.