Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Δύο 15χρονοι Παοκτζήδες παίζουν στην ΑΕΚ... της Καρίτσας! (viral)

Του Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

Δύο γνήσιοι Παοκτζήδες παίζουν... στην ΑΕΚ και το Μetrosport.gr, με το
δημοσιογράφο Νίκο Κολίτση, αποκαλύπτει... το παράδοξο, στην πρώτη αποκλειστική και απολαυστική, ταυτόχρονα, συνέντευξη της ασπρόμαυρης... με κίτρινα, ποδοσφαιρικής τους ζωής!
Πιο συγκεκριμένα, ο 15χρονος μέσος Θανάσης Παπαϊωάννου και ο, επίσης, 15χρονος τερματοφύλακας, Διονύσης Μπαλάφας, είναι δηλωμένοι ΠΑΟΚ και παίζουν στην ΑΕΚ... έστω της Καρίτσας!
Οι δύο νεαροί και ταλαντούχοι γηγενείς ποδοσφαιριστές της Καρίτσας -με καλοκαιρινό soundtrack στο background τα τζιτζίκια της Καριτσιώτικης γης-, κάνουν τ’ όνειρό τους πραγματικότητα, με την προώθησή τους από την παιδική στην ανδρική ομάδα, αιτιολογούν την επιλογή του ποδοσφαίρου από την παιδική ηλικία, καταθέτουν τα ποδοσφαιρικά τους πρότυπα, από την Ελλάδα, το εξωτερικό αλλά και την Καρίτσα, αξιολογούν τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας («Κυρτέγος δαγκωτό!»), αφιερώνουν το πρώτο γκολ και την πρώτη απόκρουση πέναλτι, βάζουν τους περήφανους γονείς τους στην εξίσωση του παιχνιδιού, μαζί με τους καθηγητές τους στο σχολείο, ακόμα και στο διάλειμμα, παρά το γεγονός ότι διαβάζουν λιγότερο και παίζουν περισσότερο..., δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ και η Καρίτσα θα κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα στην κατηγορία τους, κάνουν mini gallop συμμαθητών και φίλων στην Καρίτσα, αναφορικά με τις οπαδικές προτιμήσεις, κάνουν fair play στον περσινό αντίπαλο της Καρίτσας, τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων (total respect guys!) και last but not least, «τρολάρουν» απολαυστικά και χαριτωμένα, τον newfie πρόεδρο της ομάδας και πρώην τερματοφύλακα της Καρίτσας, για το ποδόσφαιρο και τα κιλά, στη viral στιγμή της συνέντευξης!
γιατί «το ποδόσφαιρο είναι ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!»...


Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com