Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Δημοκρατική Συμπαράταξη: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κατερίνη, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Πιερίας Προσυνεδριακή Διαδικασία – Εκδήλωση εν όψει του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που είναι προγραμματισμένο για τις 30 Ιουνίου.
Στην εκδήλωση θα υπάρξει πάνελ ομιλητών – εκπροσώπων των συλλογικοτήτων που συναπαρτίζουν την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Κοντά μας θα είναι οι:
Νίκος Μπίστης, πρώην Υφυπουργός,
Σωκράτης Ξυνίδης, πρώην Βουλευτής και Υπουργός, στέλεχος ΚΙΔΗΣΟ,
Θωμάς Ψύρρας, πρώην Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς,
Δημήτρης Μαυροειδής, από τις Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία.
Το θέμα είναι γνωστό σε όλους.
Υπάρχει ένας πολιτικός χώρος που εξέφρασε και υπηρέτησε διαχρονικά την Αυτοδύναμη Στρατηγική της Ελλάδας και τις πολιτικές εκείνες αξίες που υπηρετούν τον πιο απλό πολίτη.  Η ισχυροποίηση του χώρου αυτού που, «σαρώθηκε» από την οικονομική κρίση, αλλά πολύ περισσότερο από τον λαϊκισμό, την δημαγωγία και την πολιτική λάσπη που έριξαν σε αυτόν αυτοί που παρουσιάστηκαν στον ελληνικό λαό ως σωτήρες, αποτελεί για εμάς προϋπόθεση για να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της και να δουν οι πολίτες της ξανά ημέρες ευημερίας.
Αταλάντευτος στόχος μας, λοιπόν, είναι ο πολιτικός αυτός χώρος να γίνει ξανά πρωταγωνιστής στην Ελληνική Πολιτική σκηνή και να αποτελέσει ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ  για να βγάλει την Χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια.
Καλούνται όλες οι Δημοκρατικές Δυνάμεις να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να στηρίξουν το εγχείρημα της αναγέννησης της μεγάλης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.


Εκ της Γραμματείας του Ν.Σ. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Πιερίας