Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Μεγάλες επιτυχίες το τμήμα Πάλης του Αρχελάου στη Σερβία!

 Με μεγάλη επιτυχία για τον Αρχέλαο Κατερίνης πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Τουρνουά Πάλης “The Cup Of Little Champions” το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017
στο Zrenjanin Σερβίας. 


Έξι αθλητές από την πόλη μας ταξίδεψαν και συμμετείχαν με την ελληνική αποστολή στο Τουρνουά στο στάδιο όπου διεξήχθησαν οι προκριματικοί αγώνες για την Ολυμπιάδα. Δώδεκα χώρες, με αθλητές γεννηθέντες από το 2001 έως το 2010, πήραν μέρος και η Ελλάδα ξεχώρισε, αυτή τη φορά για τους σωστούς λόγους. Τα παιδιά μας αγωνίστηκαν ανάμεσα σε αθλητές χωρών με πολύ μεγάλη ιστορία στην Πάλη και μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Το κλίμα για τους γονείς ήταν πολύ συγκινητικό, καθώς οι μικροί παλαιστές αγωνίστηκαν όπως μόνο οι Έλληνες ξέρουν να αγωνίζονται.


Ο μικρός μας Νίκος Ζινίσα, αφού πάλεψε τρεις αγώνες με Σέρβο, Ουκρανό και Ρουμάνο ανέβηκε στο πιο ψηλό βάθρο και πήρε το χρυσό μετάλλιο.
Ο Χαριτίδης Ελευθέριος παρόλο που τραυματίστηκε στον πρώτο του αγώνα, συνέχισε με περισσή επιμονή για την ηλικία του και μετά από τρεις πολύ δύσκολους αγώνες κατέκτησε την Τρίτη θέση.


Οι Βούλγαρης Μενέλαος, Παππάς Ελευθέριος και Παππάς Δημήτριος έκαναν πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και έφτασαν πολύ κοντά στην απόκτηση μεταλλίου. Ο Τσεντίδης Παύλος για λόγους υγείας τελικά δεν αγωνίστηκε.


Οι παλαιστές της πόλης μας συνοδεύονταν από τον προπονητή τους Τσεντίδη Σάββα.